Gość Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 sluchajcie bo moja ciotka jest ortodonta i skonczyla sie akcja colgate i mi przywiozla dzisiaj karton tak calkiem zacny takich malych tubek z pasta wziasc to w niedziele bo mysle ze to sie przyda chyba ze nie myja zebow:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 beero myślę, że to świetny pomysł <bmw_1> bierz, żeby nie zmarnowało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 dokladnie jeszcze moze uda mi sie wydebic 1 karton moze jakims jej znajomym zostalo a po co ma sie przeterminowac jak tam na 50 dzieciakow to szybciutko zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dziś dzwonilam do DD i potwierdziłam na 100% nasz przyjazd :mrgreen: Dzieci jest ok 40, jeżeli nam się uda to postaramy sie zrobić paczki, aby każde miało coś dla siebie. Dziś wywołalam zdjęcia z naszej ostatniej wizyty( 50 sztuk), kupiłam album (taki duży, z żyrafą :mrgreen: ) Beero pomysł z pastami superowy Myślę, że na bank im się przydadzą happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pola tylko przypomnij mi w sobote pm albo amilem badz na gg 4718077 zebym nei zapomnial bo ja jestem starsznie roztrzepany odrazu jeszcze doszlo mi ze sie z dziewczyna rozszedlem to juz wogule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pola tylko przypomnij mi w sobote pm albo amilem badz na gg 4718077 zebym nei zapomnial bo ja jestem starsznie roztrzepany odrazu jeszcze doszlo mi ze sie z dziewczyna rozszedlem to juz wogule Łukasz przypomniec mogę Ci najpóźniej w czwartek, bo w piątek wyjeżdzam Oglądałam dzisiaj pogode i podobno weekend ma być słoneczny i ciepły ( 20st) :party: [ Dodano: 2 Październik 07, 09:12 ] Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern 6.Szwajnos 007ts 7.Ktoś nie napisał nicka,tylko w tytule Jedlina Zdrój (przyznać się kto ) ale sądzac po szczególach przelewu sądzę, że to Marc 8.Dziki&Magda Razem 325 zł happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Razem 325 Mam nadzieje ze to w e30 w kupejce :drunk: <bmw_2> <bmw_1> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 pola moze byc czwartek lepsze to niz nic moze w sobote ktos inny chetny ja typuje evana bo ma moje gg to mi naskorbie zebym to wziol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia Czy to ważne od kogo? Ważne dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_beny Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nie wpisuję się jeszcze na listę, bo nie wiem czy dam rade stawić się na starcie, bo mam zjazd na uczelni w tym czasie, ale tak czy owak, napewno wspomogę dzieciaki z Jedliny. Mam nadzieję, że do zobaczenia. :gril: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 2 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia marc napisał/a: Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia Czy to ważne od kogo? Ważne dla kogo Oczywiście, że liczy się gest i chęc pomocy za które bardzo dziękuje, ale chcę być w porządku wobec tego kto wpłaca, dlatego prosiłam o nicki Jak to się mówi : dobro się mnoży, jeżeli się nim dzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia marc napisał/a: Pola, Witam serdecznie sorry za brak nicka przyznaje sie .Ten pospiech ,wazne ze doszly na czas .Pozdrowienia Czy to ważne od kogo? Ważne dla kogo Oczywiście, że liczy się gest i chęc pomocy za które bardzo dziękuje, ale chcę być w porządku wobec tego kto wpłaca, dlatego prosiłam o nicki Jak to się mówi : dobro się mnoży, jeżeli się nim dzieli Ja od serca daje, mnie lista niepotrzebna. Ten co wpłaca, wpłaca żeby pomóc, a nie po to żeby być na liście - moją poprzednią wypowiedzią chodziło mnie o skromność, w końcu ten "niewpłacający" może się gorzej poczuć będąc w Jedlinie a nie o to nam chodzi, następnym razem to podziękujmy wpłacającym za wpłaty niepodając kto i ile wpłacał, w końcu dajemy od serca, to nie reklama - to tylko taka mała rada 8) Mam nadzieje że nikogo nie uraziły moje słowa Pozdrawiam Raddar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ten co wpłaca, wpłaca żeby pomóc, a nie po to żeby być na liście - moją poprzednią wypowiedzią chodziło mnie o skromność, w końcu ten "niewpłacający" może się gorzej poczuć będąc w Jedlinie a nie o to nam chodzi, następnym razem to podziękujmy wpłacającym za wpłaty niepodając kto i ile wpłacał, w końcu dajemy od serca, to nie reklama - to tylko taka mała rada Raddar tylko wiesz sprawa wygląda tak ze nie mamy konta klubowego , tylko wpłaty idą na konto prywatne dlatego Nicki osób wpłacających pomagają zidentyfikowac dobroczyńce :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Radar, masz sporo racji i generalnie podzielam Twoje zdanie, ale rozwiązanie jakie jest teraz zwiększa szanse na to, że ktoś nieznający Poli wpłaci jej kilka złoty bo będzie widział na forum, że kasa do niej dotarła i suma wpłat oficjalnie jest dostepna dla wszystkich. pamiętam jak w maju była akcja zbierania kaski a ja właściwie nikogo tu nie znałem i czort wie co ta Pola, której w życiu na oczy nie widziałem zrobi z kasą??? tym bardziej, że nie mialem jak tego skontrolować, bo nie jechałem (i znów nie pojadę) do Jedliny, bo niestety mam inne plany. i nie wiem czy bym wtedy jej coś przelał gdyby właśnie nie ta lista. sytuacja jest inna dla osób które ją znają , bywają na spotach itp... teraz jak Was poznałem to też ta lista jawi mi się "dziwnie" , ale pamiętam jak było pół roku temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 popieram twoje zdanie gizbern bo ja mialem tak samo :twisted: a ja dzisiaj w pracy chlopakaq powiedzialem ze albo daja po 5 na dom dziecka albo nic dzisiaj nie robie i tym sposobem zebralem dodatkowe 20 plnow ktore dzisiaj wyjda odemnie z konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Moi przedmówcy wyjaśnili sytuację jest to moje konto prywatne, tak jak pisał Gizbern, wiele osób, które wpłaca pieniązki mało mnie zna, więc dlatego ta lista. W maju biłam się z myślami, bo nie wiedziałam czy mam pisać ile kto wpłacił. Ale doszłam do wniosku, że każdy daje tyle ile może, ile chce i ważna jest cała kwota, którą razem wspólnymi siłami uzbieramy Bo w końcu liczy się radość i uśmiech na twarzy 'naszych' dzieci :party: popieram twoje zdanie gizbern bo ja mialem tak samo :twisted:a ja dzisiaj w pracy chlopakaq powiedzialem ze albo daja po 5 na dom dziecka albo nic dzisiaj nie robie i tym sposobem zebralem dodatkowe 20 plnow ktore dzisiaj wyjda odemnie z konta Dzięki beero uklon_bmw bmw_beer Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern 6.Szwajnos 007ts 7.Marc 8.Dziki&Magda 9.E-34 Patryk Razem 350 zl Bardzo dziekuje za wszystkie wpłaty uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw JUtro, czyli w czwartek jedziemy na zakupy [ Dodano: 3 Październik 07, 22:30 ] Gdy wszystkie pieniązki do mnie dojdą, to uaktualnie liste :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 my nie wpłącamy bo kupujemy kiełbaskę............ całe 15 kg :shock: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raddar Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ok ok, niechce flame robić , piszcie co chcecie To ilu nas bedzie? bump 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madza 12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) 13. OskaR (na 50%) 14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero + Evan 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madza 12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) 13. OskaR (na 50%) 14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Uaktualniam listę: :cry: :? 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Mordulec & Pola 5. Kasia&Kosa 6. łazik iza patrycja 7. Patryk & Paula 8. Beero + Evan 9.Raddar (z familią) 10.Dziki&Madza 11.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) 12. OskaR (na 50%) 13. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern 6.Szwajnos 007ts 7.Marc 8.Dziki&Magda 9.E-34 Patryk 10.Rafal Beny 11.Radosław Suszka 12.Mirosław Kaczyński Razem ... 520 zł uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wpłaty:1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern 6.Szwajnos 007ts 7.Marc 8.Dziki&Magda 9.E-34 Patryk 10.Rafal Beny 11.Radosław Suszka 12.Mirosław Kaczyński Razem ... 520 zł uklon_bmw ludzie jestescie wielcy uklon_bmw , mysle ze jeszcze dzisaj podskoczy bo niektorzy gotowka rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Pola nie mam kasy na koncie:/ dopiero podczas wyjazdu moge rzucic do reki chyba ze dokupimy cos na szybko sami. Cukiery czekolady tudzien inne juz mamy No i bunie odebralem to sami pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Oggy nie kupujcie nic, wczoraj zrobiliśmy zakupy, najwyżej dorzucicie się do kiełbasek. Ważne, że będziecie happy_bmw Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern 6.Szwajnos 007ts 7.Marc 8.Dziki&Magda 9.E-34 Patryk 10.Rafal Beny 11.Radosław Suszka 12.Mirosław Kaczyński 13.Agnieszka Chowaniec 14.Andrzej Sękowski 15.Kosa&Kasia Razem 600 zł Wczoraj bylismy na zakupach, kupiliśmy słodycze, owoce,zrobilismy paczki. Zaopatrzyliśmy również dzieci w gry planszowe (zima idzie, będą miały co robić w zimowe wieczorki :wink: ) oraz kupiliśmy piłki do gry. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi