Pola Opublikowano 26 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Tak, ognisko będzie na terenie ośrodka, a mianowicie na boisku/obok boiska Myślę, że drewno bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 drewno ,drewnem a czy bedzie na czym zawiesić te kiełbaski bo z tego co wiem to sprzętu znaczy metalowych patyków to jest czyba min.15 szt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ale chyba nie zrobimy 10metrowego ogniska zeby 30 osob dookola sie na raz zmiescilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 no ja niestety w tym czasie wyjeżdżam na zawody szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Pola, Witam serdecznie chetnie pomoge jutro zasuwam do banku.Mam pytanko na 13 we Wroclawiu ,ale konkretnie gdzie .Sorry swiezy jestem ze tak powiem w klubie i moze jeszcze nie doczytalem.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 1300 spotykamy się przy ElectroWorld na Bielanach , planowany wyjazd 1315. Zapraszam|y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A my z DW i okolic gdzie się zbieramy ? Tam gdzie ostatnio czyli pod elektor-world ? wiec raczej pod A4, a nie na andersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u Razem 140 zł Marc tak jak pisali chłopaki wyżej, spotkanie pod A4 na Bielanach o godz.13 dnia 7.10 (niedziela) :lol: Co do patyków (tych metalowych) każdy ma dwa szpikulce (nie wiem jak to się fachowo nazywa ), więc skoro mamy 15 sztuk to i 30 kiełbasek powinno upiec się za pierwszym razem :mrgreen: Ale wydaje mi się, że tu chodzi radość z pieczenia kiełbasek, więc może lepiej skombinować takie zwykłe, drewniane patyczki aby każde dziecko ( te które będzie oczywiście chciało) mogło samo sobie upiec kiełbaskę Martwi mnie jeszcze jedna sprawa-pogoda :? Mam nadzieje, że nas nie zawiedzie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No to ja mam problem,co to jest to A4? Bielany to chyba wiem :mrgreen: ale A4? To gdzieś jak jest to całe Makro,Tesco itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No to ja mam problem,co to jest to A4? Bielany to chyba wiem :mrgreen: ale A4? To gdzieś jak jest to całe Makro,Tesco itd? Jesli wiesz gdzie jest IKEA/OBI to po drugiej stronie znajduje sie centrum A4 miedzy innymi jest tam stacja benzynowa jesli dobrze pamietam to JET , Pizza Hut mysle ze bez problemu to znajdziesz :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapa Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 jest to taki wielki budynek obok niego jest KFC i wielka myjnia samochodowa a zaraz za nim jadąc w stronę Wałbrzycha Electro World Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madza 12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 jest to taki wielki budynek obok niego jest KFC i wielka myjnia samochodowa a zaraz za nim jadąc w stronę Wałbrzycha Electro World nie kojaze tam tych budynkow moze to nie A4. tylko troszke dalej, nastepne swiatla, skrecisz na JET'a to bedzie nas widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Chodiło mi o jedlinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Chodiło mi o jedlinę piosałem do uzytkownika lapa co do jedliny: http://www.zumi.pl/80508,Dom_Dziecka,JEDLINA-ZDROJ,firma.html jedziemy przez dzierzoniów wiec mozemy sie spotkac na trasie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin E46 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Sorki :oops: ok dzięki :mrgreen: [ Dodano: 28 Wrzesień 07, 22:05 ] Co do spotkania to będziecie w Jordanowie ok 14tej jak nie dołaczymy to może dojedziemy( zalaży od Kasi) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wpłaty: 1.Nibiru 2.Beero 3.Pola&Mordulec 4.Byq'u 5. Gizbern Razem 175 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madza 12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) 13. OskaR (na 50%) wszystko zalezy od tego czy dostane wolne pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 1. BOKSA 1 2. BOKSA 2 ? 3. nibiru (jak każe tradycja: sam) 4. Bazylfox (postaram się ale nie obiecuję) 5. Mordulec & Pola 6. Kasia&Kosa 7. łazik iza patrycja 8. Patryk & Paula 9. Beero 10.Raddar (z familią) 11.Dziki&Madza 12.Marcin E46 & Kasia(Kasia w stanie błogosławionym więc nasz przyjazd zależy od samopoczucia a z Sobótki mamy bliżej to prosze o adres my dojedziemy ) 13. OskaR (na 50%) 14. Oggy i Wife (mam nadzieje ze jesli nie bede mial wlasnej buni jeszcze ktos nas zabierze). Pola - kasiurke damy Ci osobiscie dla dzieciaczkow, poza tym mamy sporo slodyczy z wesela Dzieciaczki sie uciesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Oggy myślę, że ktoś Was zabierze Słodycze dla dzieci jak najbardziej wskazane, na pewno sie ucieszą happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 trochę skopaliśmy, że do jedliny nie jechaliśmy dzisiaj taka śliczna pogoda... a i oggemu z wesela by się żarełko zabrało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 1 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Z Domem Dziecka, to nie jest tak łatwo.Umówiłam nas z Panią na 7.10 i tego się trzymajmy A pogoda wczoraj była naprawdę śliczna, cieplutko, w sam na raz na jesienne ognisko Mimo to, mam wielką nadzieję, że i 7.10 pogoda nas nie zawiedzie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pola, Witam Pola orientujesz sie moze ile jest tych dziciakow ,moze dalo by sie cos przygotowac dla nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Pola, Witam Pola orientujesz sie moze ile jest tych dziciakow ,moze dalo by sie cos przygotowac dla nich . Pytanie nie do mnie ale odpowiem : Jak bylismy ostatnio to dzieci było około 40-50 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi