loki Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam jak w temacie gdzie można zdobyć w Wrocławiu spoilery do E30tek bądź może ma ktoś na sprzedaż progi pasyjce do turinga Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 progow niemam ale jesli chcesz to mam przedni spojler(niestety zywica) do spasowania i wklejenia w orginalny zderzak.Nigdy nie zalozony. polakierowany tylko podkladem. http://moto.allegro.pl/item243703582__bmw_e30_ospojlerowanie_.html aukcja przedstawia taki sam model zderzaka przedniego,jest czysto poglądowa zebys wiedzial o czym mowa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 niestety taki spojler mnie nie interesuje ale dzięki wielkie za odpowiedz. Jak ktoś by miał takie progi bądź widział gdzie we Wrocławiu można dostać to proszę o wiadomość w niedziele podjadę na giełdę może tam coś sie znajdzie [ Dodano: 19 Wrzesień 07, 08:31 ] jeśli chodzi o takie progi to tu jest wzór zapomniałem wlepić linka http://www.allegro.pl/item245875355_bmw_e30_progi_e_30.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy698 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 We Wrocławiu nie znam żadnej firmy ale można zamówić na tej stronce www.spojlery.pl <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 wez opisz o jakie spojlery Ci chodzi... mam nadzieje ze jakiejs wsi nie zamierzasz zaczepiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 progi takie już mam jak na załączonym zdjęciu a teraz spoilery przód i tył. Tył chciałem takie jak widać na tym zdjęciu a przód jak wychodzi w komplecie czyli M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a co powiesz na klasyke czyli mtI albo mtII??? pod takimi progami jak pokazujesz to tylko ruda lubi sie gniezdzic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 te z mtII są zarąbiste i takie właśnie zamierzam założyć z tym że kopna samego ospojlerowania to kwota rzędu 1800 zł a do tego musiał bym doliczyć jeszcze lakiernika by poszły mi pod kolor. Jak widać ze sprawa mi sie nie spieszy wiec szukam i szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi