REKIN-E28 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 tak jak w temacie. chodzi mi o konkretna informacje od ktorego innego modelu podejda siedzenia i kanapa do modelu e28 . wiem ze od e 34 wejda przednie na bank do e28 ale czy tylna kanapa by pasowala ? od jakich modeli podejda ? chodzi mi o caly komplet nie tylko o przod. Moze zjajdzie sie ktos kto ma do ods[rzedania w uczciwej cenie jakis komplecik to z checia odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 z tego co wiem do kanapa z tyłu też powinna podjeść widziałem różne myki i np dużo cześci pasuje od e-28 do E-34 i odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 NiCKOS ja musze wiedziec na bank tak bym nie kupil niepotyrzebnie kompletu. Przednie wiem ze pasuja chyba od kazdej ale chodzi mi o to by nie miec pokrowcow tylko ladne normalne siedzenia z normalna tapicerka najlepiej w jednym kolorze a nie przod i tyl inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 to poszukaj kompletu do E-28 i będziesz miał problem z głowy .... miałem gzieś adres gościa który ma wszystkie części do E-28 jak znajde to Ci dam bo do swojej chciałem odkupić pakiet stylistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 NiCKOS to chyba oczywiste do jasnej cholery ze gdyby bylo latwo znalezc to znalazl bym a nie glupio bym sie pytal od czego pasuja. Dobrze ze jeszcze mi nie napisales ze do e28 pasuja od e28 bo chyba zupelnie bys mnie wyprowadzil z rownowagi . Ogladalem juz nie jedne fotele od e28 i stan byl taki ze albo za 3 mies bedzie to samo co u mnie albo bylo nielepiej niz u mnie a mi chodzi o fotele przedewszystkim nie podarte i nie polamane i koniecznie komplet tak by przod i tyl moglbyc spokojnie bez pokrowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 NiCKOS to chyba oczywiste do jasnej cholery ze gdyby bylo latwo znalezc to znalazl bym a nie glupio bym sie pytal od czego pasuja. Dobrze ze jeszcze mi nie napisales ze do e28 pasuja od e28 bo chyba zupelnie bys mnie wyprowadzil z rownowagi . Ogladalem juz nie jedne fotele od e28 i stan byl taki ze albo za 3 mies bedzie to samo co u mnie albo bylo nielepiej niz u mnie a mi chodzi o fotele przedewszystkim nie podarte i nie polamane i koniecznie komplet tak by przod i tyl moglbyc spokojnie bez pokrowcow. Rekin sory ale TAK TO CI CHYBA TYLKO W ERZE DOPASUJĄ :lol: :lol: :lol: :lol: Stary kombinujesz z tymi fotelami i watpie zebys znalazł kogos kto sie bawił w takie przeszczepy , najlepiej bedzie (jesli nie sa połamane) to daj je do obszycia nowym materiałem i bedzie po problemie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Hehe z ta ERA to zes niezle dowalil :D:D chyba sie do nich przejde Obszycie to nie taka prosta sprawa bo koszt obszycia + material to pewnie niezla sumka . Mysle ze ktos mial juz ten problem i cos w tym kierunku poza tapicerem robil tylko kwestia kiedy taki ktos napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Słuchaj wcale to nie sa az takie kosmiczne koszta jakby sie wydawało , Goglin mial znajomego ktory cos takiego wykonywał i obszycie kpl foteli + boczki za velur albo jakis inny materiał i koszt był 400-500zł a np wykonanie takiego samego kpl + boczki tyle ze w skórze wychodził około 1500zł -2000zł w zaleznosci od rodzaju skóry i ewentualnych miksów kolorowych . Wiec wydaje mi sie ze ciezko bedzie trafic fotele do E28 w dobrym stanie a tym bardziej raczej nie spotkałem sie zeby ktos przekładał z e34 do e28 wszystkich foteli ale moze akurat ktos sie taki ujwani <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Rekin a byleś patrzec za fotelami tam gdzie ci kiedys mówilem z częsciami? Moze tamta ma jeszcze fotele. PS: nie wiem ile w tym prawdy, ale podobno gdzies na ksiązu małym jest/był tapicer który brał za auto wielkości Scorpio itp, czyli tak jak E28 400zl. Obszywał podobno za te pieniadze boczki i fotele oraz tylną kanape, bylo kilka kolorow do wyboru z tego co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Bylem bylem ale tamta ma niebieski dziwny ale tez do bani pozatym wlasciciel zazyczyl sobie jak dobrze pamietam cos kolo 300zl za ufajdany i podarty komplecik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No to ci Psikus nie ma foteli .... a tak nawiasem to cieżko o jakie kolwiek klamoty do E-28 w autogiełdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Trzeba miec dojscia ja ze wszystkim mam luz tyle ze z fotelami mam lipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 witam, jeździłem kiedyś e28, teraz śmiga nia mama, autko ok, mam lewy fotel (boczek lekko uszkodzony) i tylnia kanape w kremowym welurze od 5-ki z 79r. (chyba e 21), napewno będzie paswała (próbowałem) ale ja jestem pod łodzia a foteliki u mnie w domku w Wałbrzychu (80 km od ciebie) i jest problem bo beta mi klękła i wrócić kur** nie moge! oddałbym za 100-150zł lub porade jak uruchomic moja e34 z sercem m50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 jesli z 5-ki z 79 roku to z e12 bo e21 to 3-ka . Jesli caly komplet jest w dobrym stanie nie podarty nie przetarty i w jednym kolorze to z mila checia bym je nabyl bez wzgledu na to czy walbrzych czy wroclaw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 jest komplet, troche zabrudzony ale pranie napewno pomoże, tylko fotel kierowcy ma na boczku od strony drzwi kilka nitek wyciągniętych. Drugi problem jest taki że niemam pojęcia kiedy do domu wróce aby go z garażu wyciągnąc :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Przydalo by sie kilka fotek . Nie spieszy mi sie a jesli sa cale i wymagaja tylko prania to spokojnie mozesz mi je zaklepac . Tylko ze chcialbym zobaczyc te pare nitek . U mnie juz trociny leca i jakies pakuly :D Prosze o info jak wyglada to uszkodzenie fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jak tylko je wyciągne to prześle foty ze zbliżeniem na te "nitki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Oki bede czekal na zdjecia nie spieszy mi sie niewoadomo jak takze spokojnie narazie i tak stoi w garazu bo ladowanie padlo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Cześć rekin! <bmw_1> na weekend chyba będę w domku w wałbrzychu, porobię fotki, przygotuje fotele do rekonesansu Moja buma już śmiga więc pozwiedzam kraj bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Ok czekam na jakies fotki . Mam nadzieje ze wreszcie sa to siedzenia takie jakich szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi