CZESKI Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No i jak w temacie, nie bardzo jest gdzie zamontowac cb-radio w e-36 `95 rok przed lewarkiem biegow sa 2 schowki maly i duzy, ale tam nie da rady, co radzicie, gdzie zamontować CB-RADIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja swoje wciskam w szczelinę między fotelem pasażera a środkiem obok wpięcia do pasu bo nie mam na stałe przykręconego a się ładnie trzyma a nie robisz dziur w tapicerce i jest obok ręki więc polecam to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 szczerz to mialem CB ale sprzedalem bo tez niemoglem znalezc miejsca wszedzie mi szpecilo i dziury duze trza bylo robic. byl juz temat o tym i duzo dyskutowalismy poszukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja mam przykrecone zboku od strony pasazera-przed fotelem pasazera! pasuje orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Danich, szkoda mi wlasnie dziur robic, juz myslelem pod schowkiem, ale, pozniej na drzwiach ale tez nie i chyba narazie bedzie luzem jak kolega doradzil, miedzy fotelami wcisnac, a jade do Wa-wy w środe wiec na trase sie przyda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 byla tez rada zeby w schowku zamontowac a sluchawke wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 maximus, do schowka nie wejdzie, mam alana 78+ dosyc dlugie radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 jesli mialbys wkrecac srubki i zrobic tym dziurki w tapicerce to najrozsadniejszym miejscem byloby zamontowanie pod kierwonica blisko drzwi kierowcy albo jak mialem w maluchu pod sufitem a reczej do niego jak w tirach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 nieglupie miejsce to boczna scianka strony pasazera (na konsoli srodkowej). miejsca nie zajmuje i dostep wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 witam bmw_beer Co do cb radia to ja mam tak przerobione radio ze panel radia zmieścił sie w małym schowku obok zegarka a reszta jest pod spodem.Tylko ze nie każde radio można tak przerobić i jest z tym troszke zabawy.Pomysł i wykonanie mojego kumpla ,w swoim BMW ma przykręcone do bocznej ścianki od strony pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ja swoje mam w schowku ale cale sterowanie mam w "gruszce" wiec problemu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam Cię Kolego! Widzę, że masz taki problem jak ja miałem z zamocowaniem mojego CB. Szukałem dosyć długo miejsca i zdecydowałem się tak jak bodajże maximus zamontować radyjko pod kierownicą bardzo blisko drzwi. Nie przeszkadza a jest pod ręką (i nie musisz się martwic że Twoja KOBIETA ci wyłączy. HIHI :twisted: ) Ja mam ALANa 48 Pozdrowienia. HEEJ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi