Jareknes Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Potrzebuje do zmiany radia w mojej furce taka wlasnie przejsciowke z interfejsem dietza , poniewaz chcialem sobie wymienic orginalnego beckera na cos mniej orginalnego np. "blaupunkt tokyo" lecz bez tych kilku kostek skrzyneczek i kabli moge na nim smarzyc jaja . pozdrawiam PS. mam orginalna instalacje fabryczna z piecem beckera anie chce przerabiac calosci lub mostkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 nie wiem jak tam macie w zgorzelcu ale we wrocku na gieldzie elektroniczniej na swiebodzkim dostaniesz na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 okey . dzieki ten rynek to codziennie czy tylko sobota/niedziela to moze bym sie wybral poszperac narazie znalazlem 1 oferte na allegro ale kolo chce stowke a to jak na moje oko troche zaduzo poszukam poszperam dzieki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 gielda elektroniczna ul. robotnicza przy dworcu świebodzkim w kazda niedziele pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 na gieldzie widzialem za niecale 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi