///M3 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 ok to ja maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Zegary się tak szybko rozbiera, że gdyby się coś nie spodobało (zakładając, że było malowane markerem, lub czymś innym co można łatwo zmyć), to efekt można bez większego problemu odwrócić . Co do widoczności wskazówek nie mam zastrzeżeń. Przy malowaniu uważajcie, bo są one dość ruchliwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 pomalowalem i efekt za dnia jest za***cudowny u mnie w nocy widac wszystko git majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 pomalowalem i efekt za dnia jest za***cudowny u mnie w nocy widac wszystko git majonez Wrzucaj foto Jak to u ciebie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 za dnia i w nocy zdjecia nie oddaja tego tak jak trzeba tym bardziej ze zdjecia robione telefonem czyli tak samo jak bym robił wyciskarką do cytryny fote 1.JPG 2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Ufamy ze wyglada git, a zwlaszcza w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 co za interes mialbym miec zeby was oszukiwac szczerze mowiac nie myslalem ze bedzie tak dobrze widać w nocy.. myslalem ze troche przyciemni mi swiatło w skazówkach ale jest git majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Wyglada ok w dzien i w nocy, tylko ze zalatwilem w ten sposob dwie sztuki zegarow, zadne z nich nie wytrzymaly presji i po zlozeniu w zadnych juz nie ruszyl obrotomierz ani ekonomizer.... Staralem sie robic to bardzo delikatnie a mimo wszystko nie udalo sie. Moze robilem to zle.... Teraz czas poszukiwan sprawnych zegarow do E30 a to jest bardzo trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Jak miałem e34 wymianiłem w całej desce wraz z zegarami żarówki na czerwone diodowe zamienniki efekt świetny w próbowałem włożyć białe diody ale nie dało rady na biało bo już tarcze wchodzą w kolor bursztynowy, może z czasem w e39 też zmienię jak znajdę fotki z e34 w czerwono to wrzuće Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Jedna tylko rada jezeli wymieniacie zarowni. Ja zrobilem ten blad i unikajcie wlozenia zarowek mocniejszych niz te ktore fabryka tam wcisnela. Gdzies kiedys przeczytalem, ze mozna spokojnie wlozyc 5W zarowki w zegary, zeby mocniej swiecilo (ori sa 3W). ****, nie robcie tego. Cale gniazda mialem wypalone. Fabryka dala 3W, mozecie nawet sobie wlozyc rozowo landrynkowe, ale niech to beda rozowo landrynkowe 3W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 No to ja miałem 5w jeździłem ponad rok bo potem sprzedałem i ani oznak wypalenia nie wiem czemu tak Ci się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Znalazłem ledno ale kiepska jakość i widać na nim jak by nie doświetlało a wcale tak nie jest ładnie równo każda część świeci. Uploaded with ImageShack.us No i jak dla mniej to oświetlenie było mniej męczące w nocy niż oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawa151 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Czy tylko a nie widze zdjec w tym temacie?? Mozna jakies inne zdj peosic bomnie to zaciekawilo a efektu nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi