maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witam ma ktos z was zamontowane w e36 neony pod autkiem? kupilem jakis miesiac temu i nie mam calkowicie pojecia jak to zamntowac albo gdzie znalesc pod spodem auta takie miejsce jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 to chyba dobrze ze nie znalazłes miejsca zeby je podczepic , zwyczajnie tego nie montuj :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Kolega ma racje nie zakładaj tego.Ale to twoje auto i nic nam do tego.Osobiście Mi to się nie podoba.Ostatnio w TVN TURBO Tede zakładał coś takiego w e30,paskudna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 dlategfo m sie jakos z tym wogule nie spieszy ale juz to porostu mam a tak bezsensownie mi lezy chyba na allegro wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 wystaw wystaw-moje zdanie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Dołączam się do opinii kolegów <bmw_2> Neony raz , że niedozwolone, dwa, że nadają się tylko do DEMOCAR'ów - - ale jak ktoś trafnie zauważył - to Twoje auto ... Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Weź to sprzedaj albo zakop pod ziemię i nigdy tego nie zakładaj do BMW poprostu jeśli tam nie ma miejsca pod samochodem na coś takiego to nie warto nawet szukać gdzie to przyczepiś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 maximus autko fajnie wygląda i nie rób z niego choinki pliss uklon_bmw uklon_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 to juz postanowilem jak ktos chce to sprzedam chyba ze sie dzis zastanowie czy pod maska do oswietlenia silnika jak jest ciemno tego nie zamontowac co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 hmm no w sumie pomysł niezły ale czy ja wiem... Twoje autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 maximus jakbyś miał calibre to rozumiem, ale TY jesteś posiadaczem <bmw> , auta którego szpecą wszelkie neo, szpojlery, leksusy. <bmw> to <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 MAXIMUS powiem jedno jak zalozysz to fajnie zima idzie dzien coraz krotszy a takimi neonami rozswietlisz nam droge w ciemnosciach, a tak powaznie to nie zakladaj bo nawet nie ma jak na przod i tyl miejsce znajdziesz ale na progi to sie nameczysz <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Pod maską tez moze wyjsc lipa gdyz temperatury wysokie i czy neonow niepodsmazysz :wink: Kurcze,ale sam niewiem ,moze przesadzam. Mysle ze neony to nie pseudo-zywiczne spojlery,czy lampy"lexus" ,po zalozeniu niewidac ich ,a z wlączonymi tez pewnie bys malo jezdzil bo po pierwsze niewolno ,a po drugie troche wiocha. Mysle ze skoro je kupiles ,znaczy ze ogulnie podoba ci sie taki gadzet wiec moje zdanie jest takie ze spraw sobie tą przyjemnosc i wsac je pod autko. Sam nie jestem entuzjastą takich upiększen ale wiem jedno .Kazdy kto krytykuje i potem na realu zobaczy ,smieje sie i najczesciej mowi że on by sobie tego nie zalozyl ale tragedii nie ma. Bmke masz fajną,jeszcze neonek bylby pod kolor to dla wlasnej radosci czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Kazdy kto krytykuje i potem na realu zobaczy ,smieje sie i najczesciej mowi że on by sobie tego nie zalozyl ale tragedii nie ma. Bmke masz fajną,jeszcze neonek bylby pod kolor to dla wlasnej radosci czemu nie. Pod jaki kolor czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 mysle ze jak slonce ladnie swieci z gory to maximus ma jzu podswietlenie pod autem pod kolor nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 tylk onie to :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 kurcze auta mi sie pomyrdaly. Nie wiem co mi sie uroilo ze ta bmka jest czerwona-moj bląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 maximus jak już to kupiłeś i podoba Ci sie takie coś,to może do bagażnika to schowaj. Zawsze jak Cie gliniarze zatrzymają to im pokażesz: a tu trzymam oświetloną gaśnicę i świetlisty trójkąt. Jak im się spodoba to może unikniesz mandatu,jak nie to...peszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Zawsze jak Cie gliniarze zatrzymają to im pokażesz: a tu trzymam oświetloną gaśnicę i świetlisty trójkąt. Jak im się spodoba to może unikniesz mandatu,jak nie to...peszek To nie działa w ten sposób :wink: Wszelkie źródła światła nie pochodzące z reflektorów przednich (światło białe lub ksenon) lub ze świateł tylnych (światło czerwone) są niedozwolone. Oczywiście możesz miec pod maską - ale to chyba musi byc zatwierdzone jakąś homologacją (żeby się nic nie zajarało lub tym bardziej nie rozcięło przewodów paliwowych). Neony pasują do demo-carów, a nie w autach na codzień. Chyba, że chcesz życ w stresie, że tym razem może nikt nie zauważy (policja / straż miejska). Chyba nie chodzi o to :wink: Lepiej zainwestowac w lepsze car audio lub felgi albo jeszcze coś innego. <bmw_2> Oczywiście to tylko moje zdanie <bmw_3> Pozdr. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tak bazylfox masz racje ale jak kupywalem auto to bylem mlody i glupoi i pare dni po kupnie auta zakupiel to ustrojstwo na allegro i tak mi juz pozostalo. pod autko napewno nie zamontuje bo musialbym ja podwyzszyc a tego nie zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi