mariusz730i Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 chce zamontowac głosniki na tylnej pułce w moim e38 poniewasz fabryczne granie mi nie wystarcza tylko niewiem jak sie do tego zabrac najwiekszy problem jest z dwoma garbami nachodzoncymi na zagłowki!!! i niewiem co mam robic ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 a mozesz zrobic foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jeśli chcesz dobrego grania w aucie służę pomocą...Odpuściłbym montaż czegkolwiek w tylnej pułce gdyż nie spełnia to swojej roli.Zamiast tego lepszy bedzie subwoofer w bagażniku.A jeśli chodzi o przód to wymiana głośników będzie bardzo wskazana(np. na zestaw dwudrożny), bo fabryczne przypominają filtr do kawy :mrgreen: Na początku wymień kable głośnikowe 2X1,5 albo grubsze.Również wytłumienie niektórych elementów będzie niezbędne(drzwi,klapa).Nie wiem jak rozbudowane audio planujesz...w razie pytań PW bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Donner ma racje! w tylna półke nie pakuj bo dziwek bedzie sie odbijał o szybe i jak masz z tyłu zagłówki to juz jest całkowita poraszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian2610 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Panowie ale w e38 orginalnie za zaglowkami sa glosniki wiec mysle ze inrzynierowie z BMW wiedzieli co robia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Uwierz mi, że nie wiedzieli co robią.Pod tym względem BMW jak każde inne auto-do poprawienia.Dla prostych instalacji jest to jakiś kompromis, ale w tych lepszych nie stosuje się takich rozwiązań..szczególnie z subem brzmi to naprawdę różnie(nakładanie się pasm).U mnie też są...odłączone. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi