dj_drops Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam. Przymierzam sie do zakupu w przyszłym roku takiej buni jak w temacie... mam teraz pytanie - ile takie potworek pali ? Chodzi mi raczej o praktyczne wyniki a nie książkowe Po za chęcią zakupu zostaje jeszcze fakt utrzymania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witam.Przymierzam sie do zakupu w przyszłym roku takiej buni jak w temacie... mam teraz pytanie - ile takie potworek pali ? Chodzi mi raczej o praktyczne wyniki a nie książkowe Po za chęcią zakupu zostaje jeszcze fakt utrzymania. Pozdrawiam Jeśli pytasz o koszty utrzymania i spalanie... to znaczy, że Cię nie stac :wink: To jest potężny silnik 3.2 - większe koszty ubezpieczenia, ceny części jak zwykłego E36 x10 :twisted: A paliwo - wszystko zależy od stylu jazdy - ale zwykle w katalogach podają o ten litr max dwa mniej niż w rzeczywistości. Wiele też zależy od stanu technicznego auta i samego silnika :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jeśli pytasz o koszty utrzymania i spalanie... to znaczy, że Cię nie stac :wink: Bez obrazy, ale chyba wróżka z Ciebie jest - sam nie wiem czy mnie stać, dlatego pytam o spalanie... ceny części jak zwykłego E36 x10 Lekko przesadziłeś - ceny jak patrzyłem to normalne (no może oprócz sprzęgła) ale zwykle w katalogach podają o ten litr max dwa mniej niż w rzeczywistości. nie doszukałem się informacji katalogowej, jak taką masz to podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Jeśli pytasz o koszty utrzymania i spalanie... to znaczy, że Cię nie stac :wink: Bez obrazy, ale chyba wróżka z Ciebie jest - sam nie wiem czy mnie stać, dlatego pytam o spalanie... ceny części jak zwykłego E36 x10 Lekko przesadziłeś - ceny jak patrzyłem to normalne (no może oprócz sprzęgła) ale zwykle w katalogach podają o ten litr max dwa mniej niż w rzeczywistości. nie doszukałem się informacji katalogowej, jak taką masz to podaj No bazyl może trochę przesadził z tym 10X ale faktem jest że oprócz części karoseryjnych i innych pierdół sporo rzeczy jest 2,3x droższe, albo występuje tylko w oryginale, i nie ma zamienników, jak np. hamulce itp. Też mnie śmieszą pytania o spalanie M3, albo o to czy można założyć gaz. Wiadomo że to nie jest auto do jazdy na codzień, i nie jeździ się nim wolno i oszczędnie, dlatego trzeba liczyć spalanie 20,25litrów w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Okej okej - ja mam zwykle skłonności do przesady :wink: Z tym małym względem, że części do M3 ZAWSZE są droższe <bmw_2> od seryjnego E36 (nawet 328i) Co do danych z katalogów (źródło Katalog Samochody Świata 1997) M3 pojemnośc 3201 / moc 321KM(236kW) / st. sprężania 11,3 / 6 biegów / 5,5 sek 0-100km/h / Vmax 250 km/h / Średnie spalanie w cyklu miejskim 13 L/100km / w cyklu mieszanym 7,3L (V=120km/h) Jeśli potrzebujesz coś więcej - pytaj 8) PS. Podobne do seryjnego E36 ceny mają tylko podróbki... <bmw_4> Wg mnie z serią ///M w <bmw> jest jak z rolls royce'ami - jeśli pytasz o cenę, to znaczy, że Cię nie stac <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Średnie spalanie w cyklu miejskim 13 L/100km / w cyklu mieszanym 7,3L to to pali jak m20b20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no to swapuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja podaję tylko dane katalogowe <bmw_2> <bmw_3> Wiadomo, że M-ką nie będziesz jeździł 120 km/h :mrgreen: :shock: ale fabryka mówi, że jaklbyś jeździł, to ... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja podaję tylko dane katalogowe <bmw_2> <bmw_3> Wiadomo, że M-ką nie będziesz jeździł 120 km/h :mrgreen: :shock: ale fabryka mówi, że jaklbyś jeździł, to ... :wink: 120 to tylko na autostradzie :wink: a kiedy dojeżdżamy do autostrady jedziemy 50km/h w terenie zabudowanym i 90km/h poza nim... teoretycznie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja podaję tylko dane katalogowe <bmw_2> <bmw_3> Wiadomo, że M-ką nie będziesz jeździł 120 km/h :mrgreen: :shock: ale fabryka mówi, że jaklbyś jeździł, to ... :wink: 120 to tylko na autostradzie :wink: a kiedy dojeżdżamy do autostrady jedziemy 50km/h w terenie zabudowanym i 90km/h poza nim... teoretycznie :twisted: To zanim byś 3. bieg wrzucił to chyba dopiero na A4 :wink: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja podaję tylko dane katalogowe <bmw_2> <bmw_3> Wiadomo, że M-ką nie będziesz jeździł 120 km/h :mrgreen: :shock: ale fabryka mówi, że jaklbyś jeździł, to ... :wink: 120 to tylko na autostradzie :wink: a kiedy dojeżdżamy do autostrady jedziemy 50km/h w terenie zabudowanym i 90km/h poza nim... teoretycznie :twisted: To zanim byś 3. bieg wrzucił to chyba dopiero na A4 :wink: :mrgreen: to była teoria, ale przecież nikt z nas szybko nie jeździ prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 1 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEDE Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 moje bmw e38 740i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra_Pszczyna Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 W Pszczynie jest jedna ///M3-trójka i jeżeli prędkość z jaką sie przemieszcza po naszych dziurawych ulicach przekracza dozwoloną prędkość przynajmniej o dwa razy :evil: Więc na A4 mu brakuje tego szóstego biegu A jeżeli chodzi o spalanie tego o to cuda to wole się nie wypowiadać. Pozdro <bmw> P.S. BMW M3 to jest królowa szos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 bo o to sie nie pyta i nie rozmawia a mowiac inaczej spali ile wlejesz :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają 8) A widziałeś gdzieś jakiegoś ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają 8) A widziałeś gdzieś jakiegoś ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Elo kumpel ma taka na opych http://allegro.pl/item230876224_m3_tuning_zucchet_330ps.html Dostaje w dupe od evo 9 ale za to nissana 350z wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No nieladnie. ktos sie pyta a wy takie odpwiedzi dajecie, ne imajac pojecia dajcie dane katalogowe! troche nieladnie :evil: jesl iktos sie pyta o spalanie to ne iznaczy ,ze g onei stac... Chcialb ysie zorientowac jak pal iM3, a wbrew pozorom nie jest zle!!! Kolega mial M3 i na tarsie przy ok. 120km/h pali 9l/100km Przy butowaniu ok. 20l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 W miescie kupla innego z silnikiem 3.0 pali 11L przy normalnej jezdzie. W zimie mu wciaga 13L max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No nieladnie.ktos sie pyta a wy takie odpwiedzi dajecie, ne imajac pojecia dajcie dane katalogowe! troche nieladnie :evil: jesl iktos sie pyta o spalanie to ne iznaczy ,ze g onei stac... Chcialb ysie zorientowac jak pal iM3, a wbrew pozorom nie jest zle!!! Kolega mial M3 i na tarsie przy ok. 120km/h pali 9l/100km Przy butowaniu ok. 20l Według mnie reakcja była odpowiednia. Podobnie miałem ze sprzedażą E24. Ludzie przyjeżdżali, oglądali i pytali ile pali. Bez sensu. Takie samochody palą tyle ile wlejesz i już. Jak komuś zależy na spalaniu to można kupić jakiegoś diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No nieladnie.ktos sie pyta a wy takie odpwiedzi dajecie, ne imajac pojecia dajcie dane katalogowe! troche nieladnie Co do danych z katalogów (źródło Katalog Samochody Świata 1997)M3 pojemnośc 3201 / moc 321KM(236kW) / st. sprężania 11,3 / 6 biegów / 5,5 sek 0-100km/h / Vmax 250 km/h / Średnie spalanie w cyklu miejskim 13 L/100km / w cyklu mieszanym 7,3L (V=120km/h) Jakieś pytania ?? :mrgreen: bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 No nieladnie.ktos sie pyta a wy takie odpwiedzi dajecie, ne imajac pojecia dajcie dane katalogowe! troche nieladnie Co do danych z katalogów (źródło Katalog Samochody Świata 1997)M3 pojemnośc 3201 / moc 321KM(236kW) / st. sprężania 11,3 / 6 biegów / 5,5 sek 0-100km/h / Vmax 250 km/h / Średnie spalanie w cyklu miejskim 13 L/100km / w cyklu mieszanym 7,3L (V=120km/h) Jakieś pytania ?? :mrgreen: bmw_beer <bmw_2> ehhh zjadle mliterki. Chdozilo mi o to ze dajecie dane katalogowe... Ktore itak sie mijaja z rpawda :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Chdozilo mi o to ze dajecie dane katalogowe... Ktore itak sie mijaja z rpawda :evil: Niestety niewielu z nas miało do czynienia PRAWDZIWYM M3 - dlatego - ja powołuję się tylko na to co przeczytam :wink: <bmw_2> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi