Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://www.scheurijzer.nl/ po lewej stronie wybieramy zakładkę "schokkend+18" Nie dla ludzi o słabych nerwach - po tych fotach odechciało mi się prędkości i samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Tak straszne, że aż nieprawdopodobne :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to ja nie otwieram żeby mi sie nie odechaciało samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 oglądając jedno z tych zdjęć to mi się fragment oszukać przeznaczenia 2 przypomniał, motyw z belką w głowie był ten sam :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam raczej mocne nerwy ale ooooooofffffaaaaaaakkkkkk :shock: :shock: :? Nie no już przesada z niektórymi, aż takie zbliżenia feeee. :? Znalazłem jedno Volvo S80 na polskich blachach (crash zimą) <bmw_4> Szczerze współczuje strażakom i medykom, którzy muszą przy "tym" pracowac fuujj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyton Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Faktycznie ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no zdjęcia ostre ale fotografować czyjeś wnętrzności na drodze jak ostatnie zdjęcia to też trzeba mieć coś nie tak z głową :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 nie wytrzymałem... zajrzałem... :shock: :shock: :shock: blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 uuuuuuu dzisiaj jak bede wracal do domu to tylko 60 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 MASAKRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Za szybko po śniadaniu takie fotki... Ale mięsa... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ooooooo kuuuuuuuuuuuu :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Masakryczne foto'sy... Trzeba zwolnic i miec wyobraznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 czasem nawet zwolnienie i wyobraznia niepomoze kiedy koles z naprzeciwka tej wyobrazni nie zachowa. moim zdaniem powinni puszczac cos takiego w telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 bebechami przewraca!!! straszne ale może być pouczające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Do oglądania tych zdjęc powinni byc zmuszani wszyscy, którzy po pijaku kogoś zabili... albo najlepiej już w trakcie kursu na prawko - może to nauczy niektórych wyobraźni... :roll: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 zgadza się popieram <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 podobno wlasnie tak jest, ze na tych kursach co punkty kasuja pokazuja podobne fotki... tak wiec ktos juz wpadl na taki pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zwróciliście uwagę że większość ofiar ma ściągnięte buty.Zwykłe zjawisko fizyczne czy... tajemniczy fenomen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymcioPL Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 chyba bede sie trzymal tej zasady 50kmh ....zygam !!!!! Nie obejzalem wszystkich bo mi sie niedobrze zrobilo...gdy to ogladalem zapukal kominiarz dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kregaan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 te zdjecia daja jednak do myslenia. straszne. motocykilsci mieli najbardziej spektakularne galerie. a piesi... zero szans. a te samochody co czolowke z tirem zaliczyly - masakra. generalnie masakra !! trzeba zwolnic, szkoda zycia... szkoda zginac tak glupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TF64 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Każdy kierowca powinien przynajmniej raz w miesiącu przeglądać tą galerię. Wystarczy, że tylko raz w życiu dzięki takim obrazkom ktoś z nas zdejmie noge z gazu i nie będzie bohaterem podobnej galerii. Zaraz zobaczy to moja żona, bo też jeździ szybko. Niech tylko przetrawi choć trochę kolację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi