Madziulka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a co powiecie na to: http://wroclaw.dlastudenta.pl/kultura/?act=show_ar&id=15609 byłby ktoś chetny?? a jesli chodzi o bilety to myśle ze trzeba by było kupić je wczesniej bo w czwartek może byc problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 My jesteśmy chętni tak na 50% damy znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 My też bysmy poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nio ale tak jakpodejrzewalam male zaintersowanie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nio ale tak jakpodejrzewalam male zaintersowanie :roll: bo to srodek tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nieee jaki srodek :lol: to juz prawie weekend a poza tym Ty wybierasz na co idziesz i kiedy wychodzisz happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ja szczerze wole gdzieś spędzić wolny czas na zewnątrz zwłaszcza jak jest ładna pogoda bo mam taka prace że siedze na tyłku albo przed komputerem 10 h albo w samochodzie jak jestem w trasie pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi