Maras1122 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witajcie mam zamiar w ciagu najblizszych dni zmienic lampy i powiem szczerze ze przymierzam sie do soczewek angel eyes,ktore sa dostepne w kolorach czarnym i srebrnym(chrom) .Jak myslicie ,ktore lamby beda na czarnym aucie ladniej wygladaly i ktore beda lepsze :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 moim osobistym zdaniem jeśli masz wstawki chromowane w aucie np grill to ja bym brał w kolorze srebrnym(chrom) na czarnym aucie ładnie się prezentują takie wstawki bo jest dobry kontrast pozdrawiam bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Evan prawde mowiac ja tez sie ku takim bardziej sklaniam bo kumpel ma tez na czarnej e36 ale na sedanie i wyglada bomba ale moze chlopaki jakies inne pomysly jeszcze by mieli wiec warto posluchac i cosik wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zdań na ten temat będzie z pewnością tyle co użytkowników :wink: Ważny jest kolor auta i tak jak wspomniał Evan ilośc błyszczących dodatków (chrom)... Poniżej wrzuciłem kilka fotek z różnymi lampami - sam musisz sobie wybrac, my i tak będziemy krytykowac :mrgreen: (żart) Moim zdaniem ciemne bardziej pasują do ciemnych lakierów... bardzo mi się podobają światła Boksy :mrgreen: <bmw_1> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 bazylfox dzięki za foty z blachami które chcesz mieć ?? to trzeba będzie się przejechać w pare rejonów nie no joke joke ;] bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 bazylfox dzięki za foty z blachami które chcesz mieć ?? to trzeba będzie się przejechać w pare rejonów nie no joke joke ;] bmw_beer Przecież napisałem, że podobają mi się światła BOKSY :mrgreen: :wink: :mrgreen: Jakby co to podam Ci adres :mrgreen: :mrgreen: PS. To fotki ze spotu w Katowicach 07' made by me <--- 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 spoko jutro o 8 rano dostaniesz je z dostawą mleka i reklamówek z marketów pod drzwi ale jak by co to wiesz wszystko wina LISTONOSZA :twisted: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 bazylfox dzieki za foty. Powiem szczerze ze jakos bardziej do gustu przypadaja mi jasne z czarnym lakierem fajny bedzie kontrast i chyba sa warte uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a wrzuc fotke swojego autka to sie wypowiem widze ze mamy podobny gust <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nigdy w zyciu chromowane paskudy i juz jak chcesz chromy do kontrastu to sobie zaloz chrom na klamki chromowane lusterka m3 i rygielki chromowane wycieraczki szyby przedniej ramke wokol skrzyni biegow chromowane listwy na progi ramki chromowane wokol przelacznikow i nerki tez chromowane cale bo taki fajny kontrast daja a na lusterko chromowany rozaniec <bmw_2> <bmw> do jasnego szarego auta albo bialego jeszce oki ale nie do ciemnego wtedy widac tylko te lampy i nic wiecej uklon_bmw chromowane klamki do srodka i wstawke na kierownice chromowana i galke chromowana do zmiany biegow chromowana pletwe na dach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 No teraz BOKSA to zaszalales hahahah :lol: :lol: ja bym tak swojego autka nie przerobil bo stracilo by to dobry gust i smak hehe ale pewne elementy mozna zmienic,lecz bez przesadyzmu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 dokladnie wszystko zalezy jakie elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ale nie lampy do czarnego auta chromowane kontrast na 75% przodu? bo taka powierzchnie zajmuja lampy i do czego to niby pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 BOKSA oj pasuje pasuje na miescie kilka czarnych sztuk z takimi lampami widzialem i wyglada to naprawde konkretnie 8) :wink: ale jak widac kazdy ma swoj gust i jednemu sie podoba chrom a drugiemu zlom hehe :mrgreen: Lecz mimo wszystko dzieki za Twoja opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 TYLKO ciemne! Żaden chrom! Chcesz mieć kozackie auto,załóż ciemne. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 ty nie masz pokazywac lamp tylko auto a przy chromowanych bedzie odwrotnie wszyscy beda widziec te lampy a nie auto a poza tym te lampy juz przechodza w zapomnienie bo prawie kazda ma chromowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 chromowane lampy pasuje tylko do srebrnego auta. ja mam czarne autko i zobacz jak wygladaja moje lamy i jak sie to prezentuje wraz z calym autkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy698 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Moim zdaniem jak masz dużo czarnych wstawek w samochodzie to bym wstawił czarne. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a moim zdaniem nie zakładaj tych lamp bo poprostu są do niczego !!!!! mam je 2 lata i nie jestem zadowolony- topią się oprawki żarówek ... odradzam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Jeśli wymian to tylko na te lampy IN.PRO lub Hella, tylko, że te ostatnie są drogie. Uważam, ze czarne są lepsze, ponieważ bardzie kontrastują z ringami i bardziej je będzie widać na dnia na czarnym tle niż na chromowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam ja do mojego Compacta założyłem o takie lampy i jest z nich bardzo zadowolony Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi