Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

stereotyp dresa??

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hyhy czyli co pod działem Buma Design zakładamy nowy Kierowca Design - prezentacje

najdłuższego łancucha , konkurs na najkrótszą szyje i nowości projektantów dresów :lol:

rozrządu :?: :mrgreen: :mrgreen:

a to takie tera modne? Ja myślałem że krowie są trendi.

Wiecie jak teraz ciężko dostać dres z 4 paskami ?

Jeszcze zdjęcia najfajniejszego dresu :mrgreen:

....normalnie zamarłem...

Dzisiaj jechałem (a raczej turlałem się ) z rodzinką w okolicy osobowic . Przy zjeździe z Milenijnego

jadący za mną kierowca czarnej E36 zagotował się :roll: . Zabrakło mu pół metra aby przejechać na pasa dla prawoskrętu . Wjechał trochę na trawnik , przygazował , obtrąbił mnie i zwyzywał :| .

Zwykły burak :| to straszne :? Czarna E36 z tjuningowymi naklejkami i nr DTR

Mam nadzieję , że kiedyś to przeczyta............ więc pozdrawiam <bmw>

niestety burakow sie wszedzie znajdzie. Ja z kolei pamietam, jak kiedys stalem na skrzyzowaniu na podporzadkowanej i czekalem az bede mogl przejechac. No ale znalazl sie jakis inny koles, ktory widocznie mial taka wizje, ze powinienem startowac przez skrzyzowanie jesli jest przynajmniej pol metra miejsca miedzy pedzacymi samochodami. Tylko widzialem jak ten ADHD-owie wali w kierownica i przeklina. Mialem dobry ubaw :)

Chociaz powiem szczerze, ze wydaje mi sie, ze ogolnie wizja bmw sie zmienila na plus przez te ostatnie pare lat. Odkad zaczeli sprowadzac samochodu i wszystkie marki potanialy, to nagle zaczeto widywac, jak bmkami jezdza zwyczajni ludzie - studenci, mlodzi, a nie tylko karki i dresiarze..

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
E34-Patryk wydaje mi się że zazdrość też ale zachowanie nie których osób niestety nie polepsza zdania o właścicielach happy_bmw. Ja byłem świadkiem zdarzenia jak gość E30 chciał przyświrować po deszczu i na skrzyżowaniu ulicy Legnickiej z Milenijną dał po gazie i wpadł bokiem ale nie umiał jej wyprowadzić i obróciło go i wylądował na chodzniku ze skrzywioną felgą w najlepszym wypadku. Wytoczył się łysy kark i zaczął kopać w samochód :/ zamiast siebie w głowe. Po prostu każdy prawdziwy kierowca powinien zachowywać się z kulturą na drodze a zwłaszcza My jako posiadacze <bmw> i udowodnić to że stara bajka o burakach w Beemkach to przeszłość :) bmw_beer <bmw_2>

heh, byłem siadkiem takiej samej sytuacji. stałem na swiatłach na armii krajowej i skręcałem w śliczna w lewo. ostro padało. z orzechowej w armii krajowej skrecało w lewo podrasowane e36 (srebrne- ladnie zrobione). to jest bardzo sliskie skrzyżowanie jak pada. koles w polowie przygazował, za pozno zalozyl za duza kontrę i jak z procy bokiem wpadł na chodnik. ale jakos sie sturlal sam :) potem, przyznam sie, zrobilem to samo, ale wiem jak to robic ;) nie odpuszczam okazji na fajnego drifta - oczywiscie, kiedy mozna.

Kultura ponad wszystko. Ja nie trąbie, nie klnę i nie krzyczę. Nawet jak ktoś robi coś głupiego, to przeboleję. Nie wymuszam i nie zajeżdżam drogi, a jak się zdaży, to niechcący i zawsze przeprosze.

Znak uniesionej reki w gescie przepraszam jest o wiele lepszy niz uniesiony palec w gescie... wiecie :)

pozdrawiam