maltarn Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ale to sie zrobiło ciekawe wilku, odkąd zarejestrowałes sie na forum, napisałeś 3 posty o akumulatorze. Kiedy nie mogłeś wziąć udziału w konkursie ze wzgledu na to, że nie jesteś aktywnym userem, zacząłeś ostro pisać po przeczytaniu przez wilka post kwalifikuje sie do usunięcia. amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 moim zdaniem palenie gumy to jest sprawa osobista każdego co robi ze swoim autem..szkoda samochodu ale jeśli komuś to sprawia przyjemność to jego sprawa i jego auto... a odnośnie tego co napisał wilku" dla debili co sie rozbijaja samochodami tatusiow a sami nic w zyciu nie osisgneli poza jakas tirowka na obwodnicy" to wiadomo do kogo jest to kierowane więc wydaje mi się że to nie dotyczy osób które się dorobiły swoich samochodów.. po co odrazu najeżdżać na chłopaka.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ale nieodbiegajac od tematu darady spalic gumy m40 1,8l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 maximus myśle że nie jest to proste,bo mocy nie jest dużo,ale jak masz kółka 15" i oponki tak do 205 szerokości to myśle że da rade. Chociaż w miejscu z wciśniętym hamulcem nie jestem pewien. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 maximus myśle że nie jest to proste,bo mocy nie jest dużo,ale jak masz kółka 15" i oponki tak do 205 szerokości to myśle że da rade. Chociaż w miejscu z wciśniętym hamulcem nie jestem pewien. <bmw_1> W miejscu nie ma szans - no chyba, że na naprawdę chudych kółkach... Ale przy "strzelaniu" ze sprzęgła nawet ja daje rade (1.6 M40) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 da rade... bez wiekszych problemow. Palic kapcia to kazdy potrafi ale juz zlamac w zakrecie takie m40 to juz jakis wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi