Simon Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Palił ktoś już gumy M40 1.8? Czy jest sens, czy szkoda auta i czy da w ogóle rade? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Palił ktoś już gumy M40 1.8? pewnie tak Czy jest sens żaden, to wiocha, pozatym marny sposób na pokazanie potencjału auta. czy szkoda auta do tego tak czy da w ogóle rade pewnie na mokrym można powalczyć hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Dla niektórych to wiocha,bo pewnie nigdy tego nie robili. Wiem,że moje 2.0 24V(150KM) pali nieźle. Na pewno nie jest to plus dla auta jak mu tak wstawiasz,ale dla mnie(i wielu) buma jest wprost stworzona do fruwania bokiem i palenia kapcia. Ja to uwielbiam i jak widzę że komuś to dobrze wychodzi(np,Enzo) to jestem pełen uznania,bo trzeba troche opon spalić,żeby się nauczyć dobrze bokiem fruwać. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 no ja tez troszke oponek spalilem ale z tych bmk co mialem najlepij sie nadawala e30 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Ja mam M40 i dało rade ale nie stojąc w miejscu tylko ją krecąc w koło i to na 2 biegu tylko trzeba ją dobrze rozbujać ale szkoda auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 1.8 M40 spokojnie pali - tylko oczywiście wiele zależy od rozmiiaru koła :wink: Moje 1.6 M40 pali też - tylko pytanie po co ?? <bmw_4> Mam to samo zdanie do tematu jak BOB - i paliłem gume kilka razy (różnymi autami) i jakoś zdania nie zmieniłem... Spróbuj sobie raz czy dwa - może robi to wrażnie, ale na płytkiej widowni jeśli wiesz co mam na myśli... To oczywiście temat rzeka - ale zapytaj każdego klubowicza, a odpowie Ci to samo - wiocha !! Żeby nie było wątpliwości - pojedź na jakiś zlot (jak było np. w Toruniu w tym roku) gdzie każdy chętny "pali". Podejdź do któregoś auta z tej kategorii i popatrz jak wyglądają - są wyżyłowane, zdezelowane, skorodowane, zaniedbane i pouszkadzane... Jeśli chcesz należec do tej kategorii - nikt bronic Ci nie będzie, ale chyba nie o to milośnikom marki <bmw> chodzi... Konstruktorom w bawarii nie chodziło o radośc z niszczenia auta tylko o "radośc z jazdy" - może przemyśl sprawę, co ?? pytanie_bmw Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no w toruniu to troszke przesadzali ale chyba tylko do teho mieli te bmki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 raz na jakiś czas poszaleć sobie można... ale w jakimś miejscu gdzie nikomu nic przez przypadek nie zrobisz :!: co do wygladu beemek palących w toronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a po paleniu wyglądały tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 małe palenie "siódemą" :evil: poniżej co z tego zostało <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ładnie zdarli opone a ja życze powodzenia ekipie która nią wracała do domu nowe perfumy Hugo Bossa - Palę oponę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Gdyby zdarli oponę to jeszcze nic takiego - ale koleś trąc tłumikiem już o asfalt (czy beton) dalej trzymał gaz do podłogi i ścierał felgi :evil: :? Niektórym się to podoba, innym nie - ja należę do tych drugich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 :evil: <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ale siódema tez miała troche kucy! 5.0 to potrafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 wiekszosc tych co przyjechala palic gume przyjechala z autami na lawetach np KOKO, ŁYCHA...., czasami to jest dobry sposob na odreagowanie ale bez przesady , zaluje ze zloty BMW sa kojazone TYLKO z paleniem gumy i widownia zazwyczaj tylko tym sie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 może masz racje z tym odreagowaniem! ale mnie to akurat nie zainteresowało tylko tak przypadkiem strzelilem fotki telefonem! wolałem podziwiać ludzi ile pracy wkładaja w swoje bmw a nie je katuja! A było na czym oko zawisic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 może masz racje z tym odreagowaniem! ale mnie to akurat nie zainteresowało tylko tak przypadkiem strzelilem fotki telefonem! wolałem podziwiać ludzi ile pracy wkładaja w swoje bmw a nie je katuja! A było na czym oko zawisic! sporo aut było bardzo ładnie zrobionych, ale takich perełek to można było na palcach obu rąk policzyć, szkoda :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ten gość z siudemy to chyba ma podobną pracę jak ja(albo podobnego szefa :mrgreen: ) dlatego tak zjarał kapcia,ja też czasem muszę się wyżyć po całym tyg.stresów. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Moja e34 z 2.0 silnikiem 129kucy pali jak glupia :twisted: Ale powiem, ze to glupota ostatnio przychajcowalem troche sprzeglo no i szkoda gum i podzespolow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Moja e34 z 2.0 silnikiem 129kucy pali jak glupia :twisted: Ale powiem, ze to glupota ostatnio przychajcowalem troche sprzeglo no i szkoda gum i podzespolow. no coz cos za cos! jedno idzie za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 zadnej mojej buni tego nie zrobilem a moi dwaj koledzy ktorzy sie zarzekali ze nigdy nie zrobia, zrobili i palili palili palili i gumy ich jednak pokonaly hehe :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 zadnej mojej buni tego nie zrobilem a moi dwaj koledzy ktorzy sie zarzekali ze nigdy nie zrobia, zrobili i palili palili palili i gumy ich jednak pokonaly hehe :twisted: a kto kiedyś pod milenijnym popiskiwał :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Juz kiedyś był taki temat. Generalnie jak ktoś chce niech sobie pali gumy, sprzęgła, ukręca mosty, wszystko co tylko lubi. Ja nie palę - wolę sobie boczkiem pojeździć w odpowiednich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no i takim ludziom jak Tommy naleza sie auta a nie dla debili co sie rozbijaja samochodami tatusiow a sami nic w zyciu nie osisgneli poza jakas tirowka na obwodnicy. podro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 wilku nie rozumiem tekstu "dla debili co sie rozbijają samochodami tatusiów..." itd. Ja wszystko co mam osiągnąłem sam,pracuje od 15 roku życia,wyjeżdżałem do niemiec do pracy jak jeszcze chodziłem do szkoły średniej i te auta które mam są moje,a gumę lubię spalić,bo mi się to podoba. Nie robię tego codziennie,ale zdarza mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi