Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 http://www.moto.wp.pl/gid,9136424,img,9136452,kat,1627,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 Wszystko fajnie - ale to są bryki z końca lat 90-tych <bmw_4> Ale i tak pokazuje co się dzieje w czasie wypadku :? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 masakra... no moze nie sa to auta z gornej półki ale to tez nie stare graty. ja pozostaje przy hard topie (poki co) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Coś za coś. Ale z tego co pamiętam to e36 nawet w sedanie nie wypadła rewelacyjnie w crash testach. Mogli też pokazać dachowanie z zamkniętym dachem. Ciekawe na ile wytrzymałe są stelaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ale z tego co pamiętam to e36 nawet w sedanie nie wypadła rewelacyjnie w crash testach. Zgadza się - w zderzeniu z betonowym blokiem były poważne uszkodzenia. Miałem gdzieś linka do filmiku z tego... pytanie_bmw Mogli też pokazać dachowanie z zamkniętym dachem. Ciekawe na ile wytrzymałe są stelaże. Myślę, że to bardzo niewiel zmienia :wink: <bmw_4> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi