Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 hehe pytanie jak w temacie:) propozycje rozważę :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Masz na myśli korowód <bmw> -ek ?? Tak jak zrobiliśmy Tomskiemu ?? <bmw_2> Jeśli tak to ja się piszę bmw_beer Chyba, że chodzi Ci o auto ślubne - z mojego łaciatego E36 marny pojazd dla "Młodych" :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 najpierw fure ogolnie do slubu:P a korowod rowniez mile widziany - przede wszystkim przeze mnie:P hehe moja przyszla srednio lubi BMW - za to jak sama twierdzi to pierwsze auto w jej zyciu w ktorym jedzie jej sie wygodnie (a paroma juz jezdzila:P) hehe w zwiazku z powyzszym rozumuje ze bede odprowadzony z godnoscia od stanu wolnosci kawalerskiej:P slub bedzie w zabkowicach slaskich, czyli niedaleko:) bmw_beer a w urlopie male :gril: zorganizuje (jak pogoda dopisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 oggy, a kiedy masz ten ślub? jeśli termin nie bedzie mi kolidował z wyjazdem na zawody (dwa weekendy w miesiącu mam zajęte) to zawiózłbym Twój tyłek do ślubu (a śliczną pupę panny młodej jeszcze chętniej) :lol: :lol: :lol: . nawet wbiję się w gajer choć tego nie cierpię <bmw_3> nie wiem tylko czy karawanem do ślubu bedziesz chciał jechać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 biale clasic cabrio w przygotowaniu do malowania wiec sorki ale jak ci sie odwidzi to na przyszly sezon chetnie :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ps. a ja tak w ogóle przez spory zbiego okolicznosci jechałem do ślubu czymś takim: http://www.pearlcraft.com.au/images/Mercedes%20220SB%201964%20Carlo%20Polensi/Mercedes220SB%201964%20car.JPG http://www.cruisewolf.no/images/fin62MB220.jpg http://www.madle.org/mb220cpe.jpg to kilka fotek tego modelu na szybko znalezionych w necie bo na laptopie nie mam fot ze ślubu. "nasz" mesiu był chyba z 1962 roku. kolor piękny - coś w stylu stalowo - błękitny metalic. oponki z białymi rantami z boku jak to drzewiej bywało, w środku biała skóra. autko niesamowicie zadbane. szofer z "górnej półki" pan ok pięćdziesiątki. dystyngowany, o doskonałych manierach i swietnej prezencji. poprostu ten mesiu pasował do niego jak ulał. ślub miałem w bolesławcu a gość przyjechał do nas ze zgorzelca, zapłaciliśmy coś ok 600zł. na początku uwazałem,, że to kasa w błoto i chciałem jechać do ślubu autem ojca (nowiutki peugeot 307) ale jak teraz ogladam film ze ślubu albo fotki to uważam, że naprawdę było warto wydać te pieniądze. trochę zakręcona była historia z autem do ślubu , bo tak naprawdę to chcieliśmy pojechać jakimś zadbanym trabantem, warszawą, zaporożcem albo coś w tym stylu. w rachubę wchodziła też trajka, ale nic takiego nie znalazłem w pobliżu bolesławca. limuzyny odpadały jako zbyt "sztampowe"(i zbyt drogie). przez przypadek trafiliśmy na tego kolesia z mercedesem i to był strzał w dziesiątkę... [ Dodano: 24 Sierpień 07, 20:20 ] ps2. na ostatnim zlocie były dwie śliczne trójeczki cabrio... może się odezwą w tym wątku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ps. a ja tak w ogóle przez spory zbiego okolicznosci jechałem do ślubu czymś takim:http://www.pearlcraft.com.au/images/Mercedes%20220SB%201964%20Carlo%20Polensi/Mercedes220SB%201964%20car.JPG http://www.cruisewolf.no/images/fin62MB220.jpg http://www.madle.org/mb220cpe.jpg Ja do ślubu jechałem białą Wołgą GAZ cośtam - kolega ze studiów ma :wink: w ostateczności mogę Ci go polecic <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 www.v8city.pl tam maja fajne autka, z tego co wiem to kiedys bylo 500 pln/h na terenie wroclawia a poza dodatkowe 2 pln/1km, teraz nie wiem ale widze na strone ze nawet od 200pln. autka pierwsza klasa pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 w zabkowicach slaskich mam rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I wy twierdzicie, że jesteście miłośnikami BMW?? pytanie_bmw Do ślubu można jechać wszystkim, pod warunkiem że ma śmigiełko na masce. Auto do ślubu <bmw_1> : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Do ślubu można jechać wszystkim, pod warunkiem że ma śmigiełko na masce. tez jestem tego samego zdania :twisted: a ta buma na zdieciu to bym chetnie pojechał... chba sie hajtne zeby sie taka <bmw> przejechac :mrgreen: nawet na tylnym siedzeniu... pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 I wy twierdzicie, że jesteście miłośnikami BMW?? pytanie_bmw Do ślubu można jechać wszystkim, pod warunkiem że ma śmigiełko na masce. ] teraz na pewno bym pojechał bmw... ale hajtałem się dawno i nie miało to dla mnie wtedy znaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Gizbern, slub 29 wrzesnia o 15 w zabkowicach. Hehe jak masz wolne to musimy obgadac szczegoly:P Moja <bmw> niestety zuzyla 2 serwo w tym miesiacu:/ i aktualnie jest u mechanika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 czy to znaczy że wygrałem???? <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> terminarz zawodów powinien byc w ciągu kilku dni i wtedy będę wiedział czy mam wolne czy nie. jedno natomiast jest pewne - ślub bierzesz w dniu moich imienin ale to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 hehe dokonam prezentacji przyszlej Wife i ostateczny werdykt zapadnie:) hehe jak w dniu imienin to i tak luz:P bedzie co opijac na poprawinach:D [ Dodano: 27 Sierpień 07, 19:05 ] hehe Giz niniejszym informuje cie ze wygrales casting:P Pytanie od panny mlodej: skad wiesz ze ma sliczna pupe? Info nr 1: bedziesz wiozl razem 6 osob:> ty, Wife + moj Syn ( :party: ), ja i swiadkowie:D hehe pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 wooow... mój pierwszy wygrany casting w życiu Pytanie od panny mlodej: skad wiesz ze ma sliczna pupe? . panna młoda powinna wiedzieć skąd.... a ty oggy lepiej nie wnikaj przed ślubem w takie drobiazgi :mrgreen: hehehehe.... it was joke of course :party: sześć osób zapakujemy jakoś myślę, że policja jakby nas zatrzymała to by ich goście weselni zlinczowali a ile lat ma Twój synek? bo w czwórkę z tyłu będzie słabo. suknia się pogniecie, gajerek itp... tunel do napędu trochę miejsca zajmuje. może małego wpakujemy do bagażnika? wykładzinę mam tam czyściejszą i w lepszym stanie niż nie jeden dywan u przeciętnego człeka. ewentualnie jakiś kocyk mu tam wrzucimy by nie było mu twardo. w mojej buni można otworzyć w klapie samą szybę więc będzie mógł sobie tam machać do wszystkich no a jechać wiadomo, że będziemy spokojnie, więc nic mu się nie powinno tam stać... z przecieków wiem że 29 września na 90% będę miał wolne. ale oficjalny terminarz będzie 1 września i wtedy potwierdzę sprawę albo i nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 moj synek to na razie w mamusi spokojnie rosnie:) hehe:) odezwe sie na gg do ciebie to pogadamy dokladniej:) Pzdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depciuch Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam Cię jaki mam samochód pewnie widać. NIe jest pierwszej klasy ale jakby nie było to przecież BMW Mam wolne w te dni co potrzebujesz. Jeżeli jeszcze casting jest nie zamknięty do końca to mogę Cię zawieźć. Jak chcesz to dzwoń i możemy wtedy sie dogadać. 696 962 736 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 qrcze.... konkurencja mi tu rośnie.... <bmw_2> niby z Oggym już się dogadaliśmy, że go zawiozę.... ale trzeba przyznać, że Twoje BMW jest bardziej reprezentacyjne.... jako wielki fan E38 na pewno wolałbym siódemkę Oggy broń boże nie szukam wymówki!!!! jestem zwarty i gotowy na 29 września!!!!!!!!!! ja się Oggy nie obrażę jakby co - ale kompika i tak mi masz naprawić hehehehe.... sam decyduj (najwyżej przyjadę Ci podtrąbić i może siódemką pojadą młodzi a świadkowie ze mną??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 hehe gizb, slowa dotrzymuje:) zerkne co na to Wife jeszcze, ale juz sie zdecydowalem. Co do kompika - tez powiedzialem ze tak:) Pzdr. Inne <bmw> tez miejsce znajda w szeregu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexiss Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam, oferuję do wynajęcia właśnie tę Z3, której zdjęcie ktoś już wcześniej umieścił :wink: Więcej szczegółów: ania@bmwz3.pl Aha! Jeśli zarezerwujesz termin również u naszego fotografa (a zdjęcia naprawdę rewelacyjne), to w ramach tego pakietu auto jest do wynajęcia w BARDZO atrakcyjnej cenie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi