spooch Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Z racji tego ze w koncu moj profil wystartowal chcialbym zaczac nowy temat... jak wyzej widac interesuje mnie silnik 2.5 i jego uturbienie... niestety nie mam jeszcze bawary ale rozgladam sie nad czyms godnym uwagi i chcialbym zaczac zbierac pomocne info do mojego projektu a forum doskonale sie do tego nadaje bo pozniej jak juz cos z tego wyjdzie inni maniacy mocnych autek beda mogli z tego skozystac nie badzmy w koncu samolubni takze jezeli ktos z Was bedzie mial jakiekolwiek pomocne info na ten temat to prosze pisac do mnie lub na forum ps interesuja mnie inne silniki po przerobkach nie tylko z turbo...pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 proponuje forum www.beemka-klub.pl/forum, bo na ten temat tu zbytnio sie niedowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi