maximus Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Proszę o zgłaszanie swoich kandydatur - patrz regulamin konkursu Zgłaszamy według regulaminu auta przez 11 dni czyli od 20 sierpnia do 31 sierpnia. W kandydaturach zgłaszamy min 2 fotki i przynajmniej krótki opis. Regulamin konkursu dostępny TUTAJ Zapraszam do zgłaszania swoich autek. Zdjęcia można umieszczać np w galeri klubowej pod adresem: http://bmw.j-l.pl a później umieszczać link do galeri na forum konkursu. UWAGA Konkurs na auto BMW LATO 2007 będzie nagradzany za zajęcie 1 miejsca ZŁOTYM PUCHAREM Z NADRUKIEM TWOJEGO IMIENIA I NAZWISKA JAKO ZWYCIEZCE KONKURSU *. A PONDTO: ZWYCIĘZCA KONKURSU WRAZ ZE SWOIM AUTKIEM I PUCHAREM BĘDZIE NA ŁAMACH NASTĘPNEGO WYDANIA CZASOPISMA BMW TRNDS TERAZ NAPRAWDĘ WARTO WZIĄŚĆ UDZIAŁ!!!!!!!!! ZAPRASZAM BĄDŹ NA ŁAMACH CZAOPISMA!! KAŻDY MA SZANSE ZAPRASZAMY DO RYWALIZACJI NAPRAWDE WARTO * wręczenie pucharu odbedzie się do 14 dni po ukonczeniu konkursu w miejscowosci Jelcz-Laskowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 No to ja sie zgłaszam :lol: bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no to ja tez sie zgłaszam :twisted: jak narazie to w najgorszym wypadku zdobede 2 miejsce :mrgreen: a to linki do zdjec mojej <bmw> wygenerowane przez: www.bmw.j-l.pl > moje albumy: klik pierwsze zdjecia to jeszcze jak miała halogeny a reszta to juz po kradziezy :evil: jest to BMW E36 318i (ale to juz wiecie :mrgreen: ) 1991r. poj 1.8ccm, gaz zadnych wypasów tam niema oprucz el.reg. lusterak i szyberdachu alu '15 na oponach przod 195/60 tył 205/60 to tyle z mojej strony reszta zalezy od was :wink: GŁOSUJCIE!!!!! (mam nadzieje ze chociaz 1 głos ktos odda na moja czarna perełke :mrgreen: ) pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 W takim razie ja też: BMW e36 318iC. Auto wyprodukowane w czerwcu 1995. W rękach jednego właściciela do lutego bieżącego roku kiedy to ja ją nabyłem. W pełni oryginalne (jedyne modyfikacje to białe migacze i lampy oraz felgi 16" z e46). Przebieg 129000 km. Wyposażenie: lakier perła metallic - Montrealblau Metallic elektryczne szyby i lusterka centralny zamek wspomaganie ABS 2x AIRBAG elektryczny dach - poszycie w kolorze nadwozia skórzana tapicerka - kolor Blauviolett podgrzewane fotele Sorry za kiepską jakość zdjęć. Więcej szczegółowych fotek tutaj: http://www.skoh85.neostrada.pl/318/index.html lub http://forum.maxbimmer.pl/topics16/skoh85-moja-e36-vt4280.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam! to ja w to wchodzę! BMW e34 2.5 12v rok 89, kolor szary metalik, przebieg250tys., elekt.szyby, elektr.szyberdach,central,wspomaganie.,abs, orginalny lakier, nigdy nie bite orginalny m-pakiet ulu bmw15" cała jest w stanie idealnym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Też się zgłaszam, zatem: Auto wyprodukowane we wrześniu roku pańskiego 1990, przebieg prawie 197 tysięcy, jestem piątym właścicielem (trzech Niemców, kumpel, no i ja). Orginalny kolor "Lagunen-Grün-Metallic", auto nie oszpecone, jedyne zmiany w stosunku do orginału to zaczernienie nerki (w planach powrót do orginalnej nerki) i wyprostowanie gumy za przepływomierzem. Silnik M40 1.8 z lpg w kole zapasowym, szyby i szyberdach na korbki. Fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 BMW 520i silnik M50B20 kolor sterlingsilbermetalic zawieszenie obniżające/utwardzające rok produkcji marzec '91 przebieg 298 000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Witam autko wyglada tak jak na fotkach, i na dniach zmienia wlasciciela:) Poddane zostalo calej masie modyfikacji o ktorych nie bede pisal bo nie jest to oferta kupna:) Rok 1992 silnik 1. IS bardzo fajna jednostka moc 140 KM. Szkoda ze mozna wrzucic tylko 7 fotek wiec wybralem te fotki ktore podobaja mi sie najbardziej:) A do pokazanie wszystkiego jeszcze duuzo zostalo:) czekam na glosy !!! pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 e36 318i r92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szawlik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no to i ja spróbuje moze właśnie moje autko sie spodoba, a oto kilka moich fotek a teraz krótki opis Moje auto to E 36 318i z 93 roku przedni zderzak Rieger z halogenami typu Clear dymiony lampy przednie przerobione na Bi-xenon tylne lampy Clear wszystko polakierowane w kolorze nadwozia felgi Brock B2 17" /8,5" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 e-36 coupe 325 M50 1992 raczej niema się z czym wychylać ale jest co jest jak założe lambo doorsy to może będzie atrakcyjniejsza ! Wszystkie moje zdjęcia dostępne tutaj: http://bmw.j-l.pl/galeria.php?start=0&kategoria=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no tak jak wszyscy to wszyscy zgłaszam moje BMW E36 318i 115 KM i oto fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamwsb Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Oczywiscie mojej nie moglo zabraknac E30 325i po swapie na M20B23 Rok prod. 1990 W 2007 roku auto calkowicie odrestaurowane i stylizowane na G-style W skrocie: - felgi Azev A 16x9J - xenony - przyciemniane szybki - zawieszenie -80/-80 - brak znaczkow - black hella - kolektory wydechowe Hartge Kilka zdjec Aktualnie auto wyglada tak: To by bylo na razie na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loocas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Niektórzy uważają, że compact BMW to nie jest prawdziwe BMW. Dla tych wszystkich prezentuję mojego compacta z nadzieją, że zmienią zdanie. BMW E36/5, rok produkcji 1994. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a wiec E30 320i m20b20 1990 zawieszenie - 60/40 H&R koła Keskin KT1 przód 7,5x16 205/50/16 tył 9x16 215/45/16 wklad filtra K&N wydech srodek przelotowy tyl ori black "hom mejd" bosh, kierunki In pro black clear, halogeny hella reszta jak z fabryki nagłośnienie BMW Bavaria Reverse plany: zmiana opon przód, polerka rantów...mt II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyton Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam - ja w takim razie też spróbuje. Moje autko: BMW 320 Coupe/Sport; 1995 rok z czerwca; 170 tys. przejechane, silnik w sekwencji na wielopunktowym wtrysku, stożkowy filtr powietrza Mam nadzieje ze all dobrze sie wklei, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Moja "Babcia" rocznik 1986r. (wąska lampa) w kraju od 1995r. Jestem drugim właścicielem w Polsce. Po zmianie serduszka na m20b20. Lakier Arktisblau-metallic. Tapicerka i boczki w drzwiach w kolorze nadwozia. Zawieszenie usztywnione. Felgi 16" Ogumienie tył 225/45 Continental Sportcontact2 przód Michelin Primacy 205/50. Audio: - Jednostka sterująca Sony cdx6550 (seria Xplode) - Głosniki przód: separowany zestaw Magnat. - Głośniki tył: 16cm Magnat + tuba Magnat Bull2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareczeK Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wiec tak: Autko zostalo przy seryjnym stanie wizualnym oraz mechanicznym, aby zrobic z niego "poprawiona fabryke" Jest to: BMW 750iAL model E32, silnik M73, pojemnosc 5.4 V12 bez LPG !! Kolor: Diamantschwartz Metallic Dodatki ode mnie: Oznaczenie "7xx" na tylnej klapie, Czarno-biale znaczki BMW na tylnek klapie oraz na masce pojazdu, Czarny grill, 4 ringi w przednich lampach, 50%^ Hella Black , czerwone tylne lampy HELLA, Felgi AC SCHNITZER 17'. Audio: Oryginalny system audio oparty na oryginalnym wzmacniaczu BMW, 12 glosnikach firmy BOSE ! oraz oryginalnym radiu BMW BAVARIA C PROFESSIONAL RDS. Plany: 2x LCD w zaglowkach, DVD, PS2, moze wieksza felga Zdjecia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejcuśM3 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 <bmw> No to nadjeżdżam a mianowicie Bayerische Motoren Werke E36 coupe M'technik 320i a poza tym: <bmw> - pełen M pakiet oryginał z prawdziwego zdarzenia tj (zderzak przedni M, zderzak tylni M, progi M, lusterka zewnętrzne M, szerokie listwy zewnętrzne z inicjałem M'technik, spoiler na tyle Class II od M3 GT) - zawias M'technik (amortyzatory z regulacja twardości - piękna sprawa) - pełna elektryka tj, szybki przednie jak i tylne uchylane, szyber, fotele, lusterka zewnętrzne, - pełen komputer pokładowy, - reflektory xenonowe 6000K firmy FK Automotive wraz z ringami, - spryskiwacze reflektorów, - Park Distance Control w listwach zderzaka tylnego, - ASC, - tempomat, - fotele Recaro podgrzewane, - całe auto w środku obszyte czarnym zamszem M ( słupki, sufit, tylna półka) bardzo ciemno w środku, - przyciemnienie szyb (piecowo) - sportowa kierka (w trakcie obszywania w skórę z przeplataniem 3 kolorów nici kolorki to wiadomo co nie... - wolny układ wydechowy + końcowy Remusa 2x76mm - rozpórka przód regulowana firmy INNX tył firmy Racing Dynamics - polerowane aluminium - klimatyzacja manualna oryginał Bayerische Motoren Werke - aluminiowe nakładki na pedały M, - roleta na tylnej półce, - felgi 17 cali z BMW E36 M3 1998r. P: 7,5 szeroka z oponkami Continental 215/45/17, T: 8,5 szeroka z oponkami Continental 235/40/17 - nagłośnienie Hertza przód 130mm w standardowych miejscach, drzwi standard gwizdki podwójne, tył elipsy + wzmacniasz alpiny oryginał + zmieniarka 6cd + radio BMW Business CD RDS nowej generacji Zdarzyć się mogło, że czegoś zapomniałem podać ale cóż. Fabrycznie to coupe nie było zbytnio wyposażone poza elektryka drzwi i szyberdach (mam fotki z zakupu pojazdu i teraz sam w to nie wierze) resztę z biegiem czasu modernizowałem czego efektem na chwilę obecna jest ...... PS. Ogromne podziękowania dla niesamowitego człowieka Dixa z Kowali (BMW Fota Gdynia) jak też Sława i Daro z Pruszcza Gd. w pomocy z metamorfozie tej coupe, podziękowania również dla elektronika Roberta i mechanika Wojtka z Gdańska Oliwy BMW Servis (czarodzieje w pełnym tego słowa znaczeniu) Piotr BMW Pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIOB Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam Przedstawiam moja e36. Kolor Hellrod ,rocznik 95. Wyposażenie :Klimatronic , skórzana tapicerka, 4xel.szyby, skórzana kierownica m-technik, obniżona, zderzak m-power, progi m-power ,podgrzewane lusterka i spryskiwacze. 17 calowe Felgi na oponach niskoprofilówkach ,el.szyberdach , komputer pokładowy 18 przyciskowy. zawieszenie przednie od 2.8 (wentylowane) sprzęt car-audio firmy sony, 6 głośników + tuba oraz zmieniarka. Kupiłem ja jako totalnego biedaka w serii ale postanowiłem ja przerobić wkładając to wszystko co wymieniłem. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badner Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam. Mimo silnej konkurencji ze strony kolegów postanowiłem w ostatniej chwili wstawić do konkursu swoje oczko w głowie. Samochód z 94 roku 2,5 litra (prawie 200 koników). Posiada kilka nieistotnych dodatków jak podgrzewane fotele, ale najważniejsza w nim jest klima (cacuszko),nigdy więcej wozu bez klimy. Jeżdżę tym samochodzikiem już prawie trzy lata i jestem naprawdę zadowolony. Kazdy dzień za kółkiem tego wozu to frajda. Poświęciłem mu jak dotąd wiele wolnych dni na polepszeniejego wizerunku jak i spraw technicznych. Czyli cały czas w przebudowie. A oto kilka fotek : Pozdrawiam wszystkich serdecznie. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 To i pora na mnie <bmw_1> BMW <bmw> E36 318i 113KM M40 Lagunagrun metalic Przebieg: 251 900 km, rok produkcji 01/1992, nadwozie sedan Wyposażenie: - ABS - wspomaganie - elektryczne lusterka - welurowa tapicerka - szyber dach - schowek na kasety <bmw_1> - pakiet dla palaczy - felgi 15 BBS, opony 195/65/15 - halogeny przód reszta widoczna na fotkach wyczekałem do ostatniej chwili, może to mi pomoże :party: :mrgreen: w wygraniu nagrody <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi