Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ktory z kolegow ma blachy PGS?:> czerwona 3... Witam kolege z moich rodzinnych okolic:) //jeszcze miesiac kawalerskiej wolnosci przede mna:) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Przecie Bazylfox ma takie blachy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Przepraszam, czy to o mnie się rozmawia 8) :wink: Tak - ja jestem posiadaczem czerwonej strzały z tablicami PGS ... a kolega oggy skąd ?? okolice ?? bmw_beer :mrgreen: PS. Najlepszego na nowej drodze życia :mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kolega oggy oznaczony PRA no to na piwo musimy sie ustawic:) Pzdr.! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kolega oggy oznaczony PRA no to na piwo musimy sie ustawic:)Pzdr.! bmw_beer Na bmw_beer to mnie dwa razy zapraszac nie trzeba :mrgreen: okazja najbliższa w Toruniu <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 az do slubu to ja mam raczej weekendy wyjete z zycia a pozniej sie oblooka:) :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 az do slubu to ja mam raczej weekendy wyjete z zycia a pozniej sie oblooka:) :party: bmw_beer nie nie nie - to dopiero po ślubie będziesz miał zajęte :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi