Danich Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hej sprzedałem moja bunię i szukam najlepiej e34 z dużym motorem w stanie igla! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Takie posty to do działu KUPIĘ/Sprzedam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patollo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Nigdy igły nie znajdziesz 8) Igłe to można kupić Daewoo Tico od jakiegos emeryta ;-) Wtedy masz pewność :wink: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Patollo nie wyjeżdżaj z takimi nazwami. Tico to nie samochód,a do tego gnije jak pojebany. Danich ile wziąłeś za bumę? Który to był rok? Ja chce swoją pogonić więc pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Patryk wziełem 5tyś. 88r. ale jakiś 2tyś włożyłem i była igla tylko silnik za mały! szukam teraz tak 2.5 24v lub 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 kup 540i w manualu albo m5 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumunm5 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 polecam 535 bo sam taka niedawno kupilem e34 nie jest droga jak poszukasz to napewno znajdziesz fajna bumke (niekazdy katuje fury znam kilku lepkow w moim wieku i nawet przyslowiowego zrywa niepotrafia zrobic)wiec niesugeruj sie wiekiem sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dziś kupiłem e34 2.5 12v stan idealny wszystko orginał pierwszy raz w zyciu widze tak utrzymany samochod! miał dwóch właścicieli jeden w niemczech drugi w polsce stan nie do opisania!środek pachnie nowoscia,nigdy nie palone, zapas nigdy nie uzywany, komplet kluczy w schowku, orginalne osłony pod silnikiem-pierwszy raz to widze, dzwi zamykaja sie na dotyk nie do opisania! tylko jest głowica walnieta i taraz zaczna sie poszukiwania wiem ze bedzie cieżko ale chyba znajde! jak zrobie to foto wrzucam tej idealnej bmk-i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 no to tylko pogratulowac <bmw_2> i czekac na foty <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 gratulacje i oby dlugo sluzyla bmw_beer zrob zdjecia i wez udzial w konkursie na BMW LATO 2007 tym razem sa nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Super! Ja też wróce do E34. Przejechałem może 100km E36-tką i wiem że chce tylko E34! Ale tym razem 535! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 patryk te moje e34 jest w takim stanie nie do opisania tam chyba nie byl nigdy lewarek podstawiany wszystko jak nowe! srodek igła wszystkie plastyki cypki na mijscu lakier orgnał nigdy nie bita, dzwi zamykaja sie jak w nowym aucie! i ma dolozony orginalny m-pakiet super wylada, zeby nie ten stan nigdy bym jej nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 patryk te moje e34 jest w takim stanie nie do opisania tam chyba nie byl nigdy lewarek podstawiany wszystko jak nowe! srodek igła wszystkie plastyki cypki na mijscu lakier orgnał nigdy nie bita, dzwi zamykaja sie jak w nowym aucie! i ma dolozony orginalny m-pakiet super wylada, zeby nie ten stan nigdy bym jej nie kupił mam nadzieję że to nie jak na allegro... jak to, stan "igła" TYLKO głowica walnieta :evil: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 piotr jezeli stan jest idealny to co wymienie glowice i bunia ok! chciał bys miec w taki stanie bunie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 jezeli stan jest idealny to co wymienie glowice i bunia ok! Oby było tak jak mowisz , ze po wymianie głowicy bedzie igła :wink: Logika podpowiada ze majac "Igła Bude" i wymieniajac głowice za 800zł nikt nie pozbywa sie takiego auta , ale moze akurat w tym przypadku masz mega Farta i faktycznie tylko bedzie głowica do wymiany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ale nawet jezeli bym wymienil silnik jaki to koszt ok 1800, ale buda jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak dla kogoś wymiana głowicy to wielki problem to sprzeda auto za dużo niższą cene,bo jak odda do warsztatu to go skroją jak za zboże. A Danich zmieni ją sam = ma fajne auto i pare stówek w kieszeni. :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi