kozin09 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tak jak napisał Mati - ma to Energy u siebie, widziałem, sluchałem jest ok - tylko ze on ma X-car linka czy cos takiego. Działa nawet sterowanie w kierownicy. Tylko musisz zrobic sześc folderów CD1, CD2...CD6 tak jak to widzi radio przy oryginalnej zmieniarce, a do każdego folderu upychasz 99 utworów. PS: Oprócz MP3, USB, Memory Card ma jeszcze blutacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Tylko musisz zrobic sześc folderów Teoretycznie mozna zrobic max 20 folderow ( choc nie probowalem ale sprawdze) po 99 utworow w kazdym folderze. ma jeszcze blutacza. Blutacza mozna dodatkowo podpiac ale trzeba dokupic modul.On ma tylko mozliwosc podpiecia przede wszystkim odtwarza em-pe-czy MP3, WMA, AAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 jak dobrze doczytałem to tutaj też działa jako "symluator zmieniary" z katalogami które udają płyty itp. różnicy w cenie nie widzę (alledrogo ma przerwę techniczną)m ale sam BT w X-car link jest warty co najmniej jakieś 100 PLN więcej. no i X-cara podpinasz w bagażniku, o ile dobrze pamiętam, a to cóś majta się na kablu w schowku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja mam to zamontowane w schowku. Jest to tak male ze w bagazniku by sie zgubilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 rozumie ze nie chcesz wymienac radia bo chodzi o wyglad,a nie lepiej moze kupic sobie tez oryginalne radio tylko na cd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi