Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ?? Ufo nad Haiti ?? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4386320.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja takie widzę po półtorej flaszki :lol: A może to niemiecki projekt HAUNEBU , albo VRIL podobno latające do dziś od czasów 2 wojny światowej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 gdyuby to bylo zeczywiscie ufo mysle ze filmik bylby o wiele dluzszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 kolejna ściema :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nikt tak spokojnie by tego nie kręcił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A filmik spoko :mrgreen: Statki kosmiczne dają rade <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 eee to nie UFO, jakbyście filmy ogladali to wiedzielibyście że pojazdy kosmitów maja budową dysku, a te wyglądały jakby palniki dekarskie no i w każdym, ale to każdym filmie pędzą z ogromną prędkością... a to coś jedzie wolniej niż MPK... WIĘC MOIM ZDANIEM TO NIE UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no i w każdym, ale to każdym filmie pędzą z ogromną prędkością... a to coś jedzie wolniej niż MPK... Bo oni/one/ono ?? szukali na pewno materiałów do badań i eksperymentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ee jak UFO szuka ofiar swych porwań to przecież kieruje zieloną wiązkę światła ku planecie ziemia :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja ostatnio słyszałem, że ta wiązka jest różowa.... :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to w przypadku homoUFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to w przypadku homoUFO aaaaa czyli już miałeś z nimi ehheemm "kontakt" :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja tam w przeciwieństwie do Ciebie, różowego nie widziałem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 W tych klimatach polecam film "Traumshiff Surprise Periode I" - polski tytuł - "Kosmiczne Jaja - zemsta świrów" Tam jest dużo różowego homoUFO <bmw_2> :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ten film jest gitara :mrgreen: pieszczoszki plecków raz pieszczoszki plecków dwa specjalny wzgląd dla pupci fiku miku w kroku szał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ten film jest gitara :mrgreen: pieszczoszki plecków raz pieszczoszki plecków dwa specjalny wzgląd dla pupci fiku miku w kroku szał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja jestem Hermes - posłaniec bogów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A co powiecie na to: zrobiłem to foto JA , może się czegoś doszukacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A co powiecie na to:zrobiłem to foto JA , może się czegoś doszukacie... Tak widac wyraźnie, że na Sobótce siedzi babka bez stanika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A na poważnie - to masz Ufoka na fotce i nic nie mówiłeś ?? Porwali Cię ?? Robili eksperymenty ?? Jak było :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi