Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ale musiała byc impreza jest wtorek a Tomski chyba do tej pory nie odzyskał świadomosci bmw_beer :drunk: :lol: <bmw_1> Ja myślę, że pojechali na "hanyjmuna" :mrgreen: <bmw_2> :party: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ale musiała byc impreza jest wtorek a Tomski chyba do tej pory nie odzyskał świadomosci bmw_beer :drunk: :lol: <bmw_1> Ja myślę, że pojechali na "hanyjmuna" :mrgreen: <bmw_2> :party: Pozdr. Nieprzytomnych ludzi nie wolno przewozic przez granice :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 buehehehe :mrgreen: na pewno powiedzieli, że śpi :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 :lol: Witam! Pojechali pojechali ale do Szkocji do pracy :cry: (urlopu brak - i tak juz przeciagnelismy) Wesele sie udalo,poprawiny tez.Wszystko co zaplanowalismy i za co zaplacilismy wygladalo tak jak powinno.Impreza super ,sukienka panny mlodej podarta :lol: (dobrze ze miala zapasowa )Polecam ta sale,jedzonko i obsluga extra. Chcielismy jeszcze raz podziekowac wszystkim ktorzy nas "ciagneli" przez miasto.Byla nas garstka ale mysle ze wszyscy slyszeli :mrgreen: .Dziekujemy za piekny bukiet i zyczenia,bylo to dla nas milym zaskoczeniem.Super organizacja od samego poczatku lacznie z przejazdem przez miasto.Wszystkim sie podobalo.Nigdy sie nie widzielismy a tu taka pomoc z waszej strony. <bmw_2> bmw_beer Napewno tego nie zapomnimy.Pozwolilem sobie wrzucic dwa zdjecia. Aha i mam nadzieje ze sprawiedliwie sie podzieliliscie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Cała przyjemnośc po naszej stronie <bmw_2> Na chrzciny też możemy zawieśc jak będzie trzeba :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> Pozdr. dla małżonki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jeszczeraz wszystkieg dobrego na nowej drodze zycia a z tymi chrzcinami to nie głupi pomysł :mrgreen: pozdr <bmw_1> ps.podzielilismy sie sprawiedliwie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi