Danich Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich! Mam taki pomysł aby swoją bunie przemalaować! a wygłada to tak: jest ona koloru niebieski jasny metalik coś pod morski podchodzi i chciałem zderzaki przód i tył na czarno i do listew w dzwiach też na czarno! z połyskiem! jak to bedzię wygładało? proszę o wasze opinie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzussmen Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jak 25cio letnie auto pomalowane u dołu drzwi i na progach na czarno bo je rdza łapie. Ale z tego co kojarzę to czarnym matem na maluchach, polonezach i innych starociach robili. Ale to tylko moje zdanie fura jest twoja i rob co ci sie podoba. <bmw_1> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dzwi i progi jak nowe ale myślaełem że może to fajnie wyglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zrób fotkie swojej buni z profilu i pobaw się (albo daj mi lub Evanowi) w Photoshopie/Corelu Możesz podejrzec wszystkie kompilacje kolorków <bmw_2> Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jakoś mi się nie widzi taki projekt.Nie lepiej tej kasy przeznaczyć na jakieś fajne felgi, zawias etc.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Pryśnij sobie sprayem,jak będzie kicha to weźmiesz nitro na szmatkę i zmyjesz :mrgreen: A poważnie to nie wiem czy to dobry pomysł. Prędzej dach bym odciął od reszty niż doły drzwi. Może zrób tak jak bazylfox mówi. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi