Gość Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ale żeś Evan nastukał fotek.... i to w trakcie jazdy!!! a potem się dziwimy skąd te wypadki na drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 no wiesz gizbern to moje hobby cykać foty a że nie miałem pasażera i sam musiałem to tak wyszło ale mam nadzieje że się jakieś podobają :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Heh imprezka bardzo fajna , bezkarnie mozna bylo postrzelac do forumowiczów a co najwazniejsze przyjmowali strzały z uśmiechem na twarzy :lol: Dzieki wielkie Snake za rezerwacje i oczywiscie dzieki wszystkim obcenym za dobrą zabawe <bmw_4> bmw_beer <bmw> <bmw_1> PS . jak ktos ma jeszcze fotki ktorymi chce sie podzielic to wrzucajcie np na RapidShare albo podobne serwisy to sciagne i przesortuje do galerii <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 ktos o ile pamietam film jakis krecil i ten dede repotrer dobze by bylo gdyby snake sie tam przejechal i wziol od nich fotki z pola walki bo tam pewnie troche dobrych bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 moze na forum ich będa...zaraz lukne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Heh imprezka bardzo fajna , bezkarnie mozna bylo postrzelac do forumowiczów a co najwazniejsze przyjmowali strzały z uśmiechem na twarzy :lol: Dzieki wielkie Snake za rezerwacje i oczywiscie dzieki wszystkim obcenym za dobrą zabawe <bmw_4> bmw_beer <bmw> <bmw_1> PS . jak ktos ma jeszcze fotki ktorymi chce sie podzielic to wrzucajcie np na RapidShare albo podobne serwisy to sciagne i przesortuje do galerii <bmw_4> zdjecia zawsze mozna wrzucic tu www.bmw.j-l.pl galeria klubowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No i jak dostał ktos te zdjecia z poligonu :?: <bmw_1> :gril: bmw_beer <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 jutro dam Wam znac co ze zdjeciami z poligonu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 ja mam zdjęcia z poligonu dzisiaj wrzuce na server to sobie ściągniecie [ Dodano: 22 Wrzesień 07, 09:21 ] to tak jak mówiłem fotki od "mistrza fotografa" z pola paintballowego są pod tym linkiem (plik ma 30 mb) FOTY z paintballu !! ale nie które naprawdę fajnie wyszły pozdrawiam i miłego ściagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Evan sprawdz czy dobrze skopiowało sie to archiwum bo u mnie wyskakuje ze plik jest uszkodzony pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 kurcze miałem jakieś problemy przy przesyłaniu ale teraz wrzuciłem na nowo i sprawdziłem i działa miłego zasysania FOTY z paintballu z pola !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi