Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, po bardzo udanym spocie w Gajkowie składam propozycję spotu w Lubinie (PAINTBALL). Wstępnie byłby to termin 16.09.2007 (niedziela). Wygląda to tak: cena za całodniowy pobyt od osoby to 65zł (będę jeszcze negocjował) w cenie jest: umundurowanie, karabin i 200 kulek. Jest również możliwość dokupienia amunicji (15gr za kulkę). Pole paintballowe mieści się ok. 5km od Lubina, oprócz poligonu jest boisko do piłki nożnej oraz miejsce na zrobienie grilla lub ogniska. Teren jest specjalnie przygotowany pod imprezy masowe więc miejsce na nasze autka też będzie. Proszę zainteresowanych o wpisywanie się na listę, którą potem wrzucimy do oficjalnego tematu o spocie,bądź ten taki będzie. Chodzi o to żeby rozeznać się ilu byłoby chętnych oraz żebym mógł wstępnie dogadać się z właścicielem poligonu. Pozro <bmw_1> 1. SNAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie wiem jak z terminem (spoty robimy zazwyczaj raz w miesiącu) ale pomysł z paintballem jest super i osobiście chętnie bym się w to pobawił. Ponawalac tak seryjki w zarząd klubu ehhh co za uczucie <bmw_4> :mrgreen: :mrgreen: 1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jestem jak najbardziej za TAK paintball zajebista sprawa uklon_bmw <bmw_4> 1. SNAKE 2. EVAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jeżeli by wypaliło, to na 75% bym się zjawił - finalnie będe wiedział we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 pomysł dobry i jestem za. jezeli mi nic nie wypadnie to bede napewno 1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoGi Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Jak była mowa już na spocie ja z młodą pojawimy się na 99%. Może dowiedz się jaki kaliber maja te karabiny a może uda się zmotać własną amunicje no i być może tańszą 1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 YoGi Ty to zmotaj inne kule co by fajniej było <bmw_4> :party: czekamy na więcej ludzi bo im więcej tym lepiej ;] pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wstepnie sie pisze chociaz nie wiem jeszzce jak to z terminem by bylo 1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wstepnie sie pisze chociaz nie wiem jeszzce jak to z terminem by bylo1. SNAKE 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA( plus dwie osoby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Tez jak termin bedzie pasowal to bede 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA 10. Szwedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 juz wiem naperwno ze jestem na 100% 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA 10. Szwedu 11.beero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 marzę o takim spotkaniu, mam tylko nadzieję, że obowiązki nie przeszkodzą w tak zajebistym wyjeździe 1. snake 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA 10. Szwedu 11.beero 12.gizbern Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jak sie pojawie to nie wiem czy bedzie fer bo gdzie maximus znajdzie takie drzewo zeby sie za nim schowac bmw_beer :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba156 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 1. snake 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA 10. Szwedu 11.beero 12.gizbern 13.Seba156(zalezy od terminu,ale bardzo chetinie postrzelam) :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patso Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 1. snake 2. EVAN 3. Bazylfox 4. dj_drops (na 75%) 5. OskaR (tak na 90%) 6. YoGi & EvEliNa 7. Maximus 8. Kosa 9. BOKSA&MADZIA 10. Szwedu 11.beero 12.gizbern 13.Seba156(zalezy od terminu,ale bardzo chetinie postrzelam) 14. Patso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba156 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Moze jakis kakretny termin ktos poda z gory dzienki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 do seba156 i w sumie do wszystkich zainteresowanych: konkretny termin to jest 16.09.2007 z racji tego iż to jest jedyny wolny termin na poligonie do paintballa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ja będe po weselu ale postaram się być najwyżej mniej wypije pozzdrawiam <bmw> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 16.09 to ja bede po urlopie wypoczety to dam wam wszystkim popalic :mrgreen: ale 16.09 niestety ide do pracy na nocke :? takie miłe zakonczenie urlopu w sród maniaków marki <bmw> pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 16.09 będe po weselu :wink: proponuję godzinę ok. południa - żebym zdążył z Karpacza dojechac <bmw_2> Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 16.09 jestem na V rundzie Toyo Drifting Cup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 16.09 jestem na V rundzie Toyo Drifting Cup ja też :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Czyli nie postrzelam sobie do "zarządu" ??? :wink: uuuu zostawie sobie parę kulek na Was :twisted: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Proponuję w takim razie sporządzenie oficjalnej listy, skoro termin jest już pewny. Oczywiście z uwagi na to iż niektórzy będą po weselu, bądź z innych przyczyn nie dotrą na rano proponuję wstępnie godzinę 12. Szczegóły takie jak miejsce spotkania ugadamy przed samym spotem. Pozdro i do zobaczenia <bmw_1> 1.SNAKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi