maximus Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9104979&rfbawp=1186802532.535 jest wzmianka o jelczu laskowicahc ale oprucz tego u mnie na technikow wybila rura z woda i niedzialaly studzienki te od odpplywu wody na ulicy i tak sobie jade jade pada pada patrze wieksza kaluza jak. patrze za kaluza stoi policja i se patrzy jak auta przez nia przejezdzaja, jak sie okazala jak bylem juz w polowie kaluzy ze bylo jej w huuuj zalalo mi silnik, polamala sie dokladka od zderzaka i wlot na chlodzenie tarcz ten przy zderzak a policja sie poprostu patrzyla, najlepsze jest to ze mialem obnizone auto silnik m40 i samochod cale szczescie pojechal mi dalej tylko leciutko sie zadlawil a inne auta (okolo 15) stalo za policja i nie mogly nic juz zrobic oj pecowy ten dzien wczoraj mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 hehe moja m40 już stoi tydzień czasu bo wziąłem pod siebie kostkę brukową i teraz się maximus bujam pociągami :shock: kłodzko gł.-wrocław gł. a w piątek w odwrotnej kolejności bmw_beer a co do burzy to na zakrzowie [za psiakiem] to tak fest nie lało a nawet się fajnie murowało bo słońce zaszło i deszczyk przyjemny po plecach płynął bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 przez tą wodę na hali brodziliśmy po kostki w wodzie... przez jakieś 4 godziny :evil: ale jak karton rozmieknie to bedzie czym sie porzucać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 przykro to slyszec ale mam nadzieje ze dasz rade na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dopiero o jakims czasie widze usterki i tak: poszedl mi czujnik oleju (ile pln mniej wiecej?) i tak mam szybkie skakania obrotow co jakis czas tzn od 500 do 1700, skaka w gore w dol spada zwieksza i to w duzym czasie co to moze byc?? dzieje sie tak raz na jakis czas? jak mi nie skacza obroty to silnik nie potrafi utrzymac obrotow zwiekszylem mu niskie obroty na mixerze i narazie jest spoko ale i tak mam trudnosci w odpalemiu auta. Przed bawieniem sie na mixerze zaraz po odpaleniu rano gasnie RATUNKU POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 zobacz czy nie masz gdzieś w dolocie wody,może zassało;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi