Pola Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zlocik sam w sobie nie był za specjalny, brak dogrania, problem z organizacją, o wjeździe nie wspomnę :wink: to tyle z narzekania :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale mimo wszystko, dzięki witaminkom i sprawdzonej ekipie, wyjazd moim zdaniem się udał :gril: :gril: :gril: :party: :drunk: . Było good :lol: Ps. Przyznać się, kto miał problem z trafieniem do namiotu :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ta biała siódema była git! niewidziałem tam części która nie bała spolerowana! troche sie napracował przy niiej! a car audio tez niezłe w niej siedziało! Rzeczywiście - ale ja jako nieliczny widziałem, jakie felgi ukrywał pod ręcznikami na tyle... zwykłe BBS's niespolerowane, matowe i troszkę zaśniedziałe - albo nie miał kasy na komplet, albo mu zwineli :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Było rewelacyjnie :mrgreen: :party: :gril: :drunk: Nawet disco pod scena z Piotrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Cóż moim zdaniem to "ORGANIZATORZY" w czerwonych koszulkach dali totalna plame na całej linii , pomijam juz przetrzymanie ludzi pod bramą jakby łaske robili ze zaczną wpuszczac auta ktore zapłaciły kase i wypełniły oswiadczenia każdy miał to w dupie , ochrona gorzej niz fatalna chyba wzieli ich z biedronki albo innego sklepu bo poza "profesjonalna" odprawą to ich obecnosc sprowadzała sie do spacerowania itp. Gdyby nie palenie gumy (zalezne w sumie od przyjezdnych osób) to ta impreza praktycznie by sie nie odbyła , program ktory otrzymalismy był chyba napisany na jakas inna impreze bo nic sie nie zgadzało po za tym ze był poczatek i koniec. Dealer BMW niczym nie zaskoczył , praktycznie postawił 2 nowe beemki terenowe ktore tak naprawde mozna spotkac na ulicy. Najbardziej powalające były chyba "wyscigi" trasa (z tym jajkiem) byla tak ustalona ze wiekszosc ogladajacych prawie zasneła a pozostali przerzucili sie na ogladanie SpeedRowera gdzie emocji było znacznie wiecej. Podsumowując jak na X rocznice to wyszła mega kicha bo w zeszłym roku było o wiele lepiej , lepsza ochrona , lepsze konkursy , wiekszosc konkursów odybła sie zgodnie z planem i wiecej sie działo. A tak z innej beczki to impreza grilowa w sprawdzonym towarzystwie była bardzo udana , pogoda dopisała , trunki witaminowe również dlatego DZIEKI Serdeczne za Towarzystwo Aha Wojtek mam Twój kubek w aucie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zlot kicha,ale sztuczne ognie były fajne <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> no a nasza super brygada jak zawsze się spisała i bawiła tak jak zawsze superrrr <bmw_2> :gril: :drunk: :party: :mrgreen: <bmw> happy_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeszcze kilka ciekawych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 no to troche ode mnie :wink: wymyte furki w kolejce do wjazdu(bylismy jako pierwsi ) upalarka :wink: i następna upalarka takie tam sobe M3 :wink: E30 :wink: sześć 8) taki tam wypucowany IS BMW konzept kosierken mit trawen :?: :mrgreen: M3 IS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: siedem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Aha Wojtek mam Twój kubek w aucie :wink: Dzięki, postaram się go odebrać na jednym z przyszłych spotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 siódemka wykańcza kapcie i alusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 a ja mam najlepsza fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 http://rapidshare.com/files/51589263/torun2007.rar.html jakieś tam moje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Moje fotki TUKEJ hasło takie jak mój nick. Film w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 na beemka klub w tle znalazłem jakieś 2 fotki swojego autka no i jest też zdjęcie Kosy z cytrynóweczką :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 very fany :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 very fany :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Maltarn czemu Mordulec dostaje jakieś nadprogramowe zdjęcia, a ja nie <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Maltarn czemu Mordulec dostaje jakieś nadprogramowe zdjęcia, a ja nie <bmw_4> On zapłacił a Ty nie Wal na gadu to też dostaniesz coś ciekawego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ten program to jakaś fujara pisała bo nawet ze słownika nie potrafi korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 ze dziwczyny jak dętki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Mój filmik do zassania TUKEJ, 120mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spooch Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 sciagam mam nadzieje ze bedzie sie dzialo:D pozdro uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Pamiętacie te białą E32 chrom prawie wszędzie ?? - jest w ostatnim nr BMW Trends :mrgreen: Koleś pisze, że zmiany kosztowały go 30.000 pln - teraz sprzedaje ją za 25.500 :shock: pytanie_bmw Ciekawe dlaczego oddaje za 5 tys. mniej :mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 moze znudził mu sie kolor AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a kto bedzie w nastepnym BMW TRENDS??? Wezcie udzial w konkursie, wygrajcie a bedziecie na lamach czasopisma bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi