Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 troche musze wam pomieszać szyki :wink: byliśmy 2x więc wiem co piszę, na trasę trzeba mieć ok 5 godzin, impreza zaczyna sie co prawda o 11 ale koło 9 przed wjazdem jest kolejka że hoho i stania na wjazd 1-2 godziny, koło 11-12 to już miejsca na namiot może nie być albo będzie w najgorszym miejscu, ostatnio wyjechaliśmy jakoś po 2 w nocy i byliśmy koło 7 chyba i było pusto przy wjeździe i można było wybrać miejsce na namiot, więc jednak proponuję wyjazd koło 3 w nocy i spotkanie przed Stando w Psarach, żeby inni nie musieli krążyć po mieście, trasa najlepiej Krotoszyn - Jarocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Według rad weterana Piotra proponuję zbiórkę na godzinę drugą pod stando i wyjazd max. o 2:30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 no i super Tom Tom podaje 282 km i 4.46 godziny heheheh wiec sie nie myliłem zbytnio :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Wyjazd w okolicach 2:00 jest optymalny , czasu wystarczy zeby zrobic ze 2 postoje a w samym toruniu na BP umyc auta i około 8:00 wjechac na teren zlotu tak zeby zajac dobre miejsca i rozlokowac swobodnie namioty :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a na andersa ktoś chciałby się ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 a na andersa ktoś chciałby się ustawić? Wszyscy ?? :mrgreen: <bmw_3> Chyba, że ktoś po drodze jeszcze dołaczy do ekipy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mi wygodniej będzie na shellu przy wylotówce koło marino, bo muszę jeszcze zabrać kompana z Jelcza-więc ja bedę czekać na shellu (bo oświetlony) o 0200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nie róbcie zadymy, spotkajmy się w jednym miejscu ale nie w centrum bo niektórym to nie po drodze, dlatego najlepszy jest wylot, więc Shell na Żmigrodzkiej po prawej na przeciwko osiedla, godzina 2.00-2.15, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 AMEN uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 kurde czy ja zdąże coś kupić na ten zlocik! jestem załamany :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak komus wygodniej to niech sie ustawi na Andersa np o 1:30 a potem przejazd na Shell tak zeby byc na 2:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 mysle ze miejsce spotkania na shellu jest najlepsze happy_bmw tylko ze niestety moj wyjazd jeszcze stoi pod wielkim znakiem zapytania :? pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 jeszcze jakies swiatelko w tunelu sie pojawilo i moze uda mi sie komus psa oddac na 2 dni 1. Beatka & Piotr 2. nibiru & Maltarn 3. OskaR (tak na 39%) 4. SNAKE (50%) 5. Bazylfox & Bogna 6. Szwedu 7. BOKSA & MADZIA 8. Wojtek 9.beero(50%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak komus wygodniej to niech sie ustawi na Andersa np o 1:30a potem przejazd na Shell tak zeby byc na 2:00 I tak chyba zrobimy... <bmw_2> Jeśli ktoś z rejonów bielan / krzyków / Smolca 8) będzie jechał, to do 1:30 będe pod andersa, potem jazda na Shella <bmw_3> Zakupy i uzupełnienie paliwa w baku lepiej zrobić w piątek :mrgreen: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jeśli ktoś z rejonów bielan / krzyków / Smolca 8) będzie jechał, to do 1:30 będe pod andersa, To ja też sie pisze na andersa. Możesz mi na pw dać swoj nr telefonu w razie czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja jednak odpadam :cry: moja młoda wygrała jakies głupie bilety na jakas impreze i uparła sie zebym z nia szedł :roll: pozdro <bmw_1> i szerokiej drogi <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja jednak odpadam :cry: moja młoda wygrała jakies głupie bilety na jakas impreze i uparła sie zebym z nia szedł :roll: pozdro <bmw_1> i szerokiej drogi <bmw> Bądz Twardy nie Mientki :lol: Na impreze mozesz pojsc w kazdej chwili a Torun jest tylko raz w roku => czyli w skrócie pakuj kobiete w samochód (jakby stawiala opór to do bagażnika) i o 2:00 na Szelu :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A ja troszke organizacyjnie pomarudzę :mrgreen: W sobotę robimy grila więc proszę wziąć jakieś mięsiwo,kiełbaski itp W niedzielę jak nam mięsne potrawy nie "uciekną" (gdyby było za ciepło) też możemy grilować Bierzemy butlę i kuchenkę i czajnik czyli "chińskie" na gorąco też będzie można zjeść :wink: Proszę tylko żeby w miarę możliwości zaopatrzyć się w "naczynia" i sztućce A i dodatkowa ilość węgla,brykietu i podpałki też sie przyda Jakieś przenośne oświetlenie jak ktoś ma ,bo możemy mieć mniej szczęścia niż w zeszłym roku i taka miejscówka z oświetleniem może sie nie trafić tyle,dziękuję za uwagę :cool: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Trochę lista obecności się zmieniła 1. Beatka & Piotr 2. Katarzyłka & Kosa (z tego co się dowiedziałem od Piotra) 3. nibiru & Maltarn 4. OskaR (tak na 39%) 5. SNAKE (50%) 6. Bazylfox & Bogna 7. Szwedu 8. BOKSA & MADZIA 9. Wojtek 10.beero(50%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 nibiru a było sam a teraz masz dwóch na gape :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 kurcze też bym pojechał ale teraz mnie wydatek dopadł...musiałem robić hamulce z tyłu i poszło po kieszeni..miłego wyjazdu życzę i godnie zaprezentujcie MAXBIMMERA :twisted: :twisted: bmw_beer uklon_bmw <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ja tez niestety nie pojade niepisywalem sie jeszcze na liste bo nie bylem pewnien ale teraz juz wiem ze na bank niepojade dzis przyjdzie mi zaplacic prawie 3000 zł vatu - co za polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Bądz Twardy nie Mientki Na impreze mozesz pojsc w kazdej chwili a Torun jest tylko raz w roku => czyli w skrócie pakuj kobiete w samochód (jakby stawiala opór to do bagażnika) i o 2:00 na Szelu Latwo powiedziec trudniej wykonac... pojechał bym z checia nawet z młoda w bagazniku ale tam juz mam butle na gaz i grila juz wtedy bym nie zmiescił :mrgreen: a pozatym 01.09 jade na urlop za który tez musze zapłacic :evil: nie zostaje mi nic innego jak poczekac na Torun za rok :? pozdr <bmw_1> ja tez niestety nie pojade niepisywalem sie jeszcze na liste bo nie bylem pewnien ale teraz juz wiem ze na bank niepojade dzis przyjdzie mi zaplacic prawie 3000 zł vatu - co za polska MAXIMUS to co to jest za vat ze musisz zapłacic 3000zł :?: procent od łupu z obrabowanego kantora pytanie_bmw :mrgreen: pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mały przedsmak galeryjki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ta biała siódema była git! niewidziałem tam części która nie bała spolerowana! troche sie napracował przy niiej! a car audio tez niezłe w niej siedziało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi