henx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 w mojej e-39 pojawia sie test nr.19 ale po zatwierdzeniu znika <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ale o co chodzi z tymi cyframi jak ja mam podpisany kazdy klawisz po niemiecku i nie kumam wszystkiego ma ktos rozpiske co do czego sluzy??min codzi mi o dolne przyciski jest tam limit i kilka innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NORBI230 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Koledzy, a powiedzcie mi, bo szukałem i znaleźć nie moglem, kolega ma mały mały OBC w E36, w sobotę przysiadła mu bateria i od tamtego momentu pokazuje mu temperaturę -37stopni. Czy coś padło, czy tylko to kwestia ustawienia. Jeżeli tak, to jak to ustawić. Pozdrawiam pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 czujnik. temp. może mieć odłączony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NORBI230 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ok sprawdzę, dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A jeśłi mam zwykły wyświetlacz... tzn wyświetla mi tylko godzinę i temperaturę to mogę zamontować w to OBC? czy trezba coś przerabiać ??? Wiem ze stanic77 pytal już o to ale wolę się upewnić. Dzięki [ Dodano: 8 Kwiecień 09, 08:26 ] http://moto.allegro.pl/item602735218_panel_sterowania_bmw_e_36_318_is_coupe_maly_obc.html#gallery mam aktualnie coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zobacz jaką masz wpinkę z tyłu, kostkę czy tylko taki biały wtyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jeśłi kostę to dobrze czy źłe ?? napisz coś więcej jak możesz [ Dodano: 8 Kwiecień 09, 21:46 ] Mam kostkę na 18 złączy poprowadzonych jest 7 kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 To jest dobrze Możesz zwiększyć kompa, ale nie na największy (tam są 2 kostki potrzebne). Ja miałem taki w 328i i powiem, że mi wystarczał. Miał 11 klawiszy (przycisków). Mogę się w czymś mylić, wiec dobrze jak ktoś to potwierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 OK Dzięki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 witam! jak to jest z korygowaniem tego spalania?? u mnie w tescie 20 mam ustawione 900 i po sprawdzebiu wyszło mi ze komp pomylil sie w spalaniu o litr! czyli ile teraz go skorygowac?? moze mogli byscie sie wypowiedziec jakie macie cyfry w tej korekcie. moj silnik to 2.0 24v m50! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a czy jak wlacze blokowanie obc program 19 i zapomne jaki mialem kod to jest jakas mozliwosc odblokowania bo nic mi nie dziala teraz w obc:( [ Dodano: 24 Maj 09, 21:59 ] a mam pytanko jakzablokuje obc kodem izapomne jaki byl czy jest jakas mpozliwosc odblokowania i zmienienia kodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi