Daniel4 Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Witam, ok. rok temu zakupiłem bmw e60 520d, m47 z 2007r. rzadko nim jeżdżę. Zazwyczaj odpalał za pierwszym razem zdarzało się że czasem za drugim, zawsze słychać kliknięcie po wciśnięciu guzika start/stop. Niedawno po przejechaniu ok. 40 km. i zgaszeniu na ok. 30min. musiałem 3-4 razy wciskać guzik aż odpalił. Ostatnio na stacji paliw nie chciał odpalić robiłem z 15 prób aż zapalił. Teraz stoi w garażu i nie odpala tylko słychać kliknięcie przy każdej próbie. Czasem na zimnym silniku odpali ale po zgaszeniu i ponownej próbie już nie odpala. Czy mają Państwo pomysł co to może być ? Przy wciśnięciu guzika za każdym razem kontrolki się zapalają i gasną zostaje check engine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 18 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Rozrusznik sprawdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel4 Opublikowano 18 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca Jeszcze nie. Dziękuję za podpowiedz sprawdzę i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel4 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Witam, przyczyną jest rozrusznik. Uderzanie metalowym prętem w rozrusznik sprawia że odpala. Dziękuje za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 3 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi