Tomski Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 tak jest.dozobaczyska ps bede renault.beta zostala w uk :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 chodziło mi o nastepna sobote ale jak juz bedziecie dzisiaj to ja tez bede... bede czerna E36 napewno poznacie :mrgreen: no to do 14 bmw_beer pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Aktualna lista: 1. Oskar 2. Maximus 3. Evan 4. mirek 5. nibiru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 a wiec tak... Ci co chca wziac udział w eskorcie weselnej TOMSKIEGO proszeni sa o wpis na liste zeby było wiadomo ile <bmw> bedzie wesele jest 18.08 zaczyna sie o godzinie 15 my spotykamy sie ok. 15.20 na parkingu przy wzgórzu Andersa pózniej jedziemy pod kosciuł i z tamtad eskortujemy pare młoda na sale przy ul. minskiej... po dotarciu pod sale robimy brame i zostawiamy młodych niech sie bawia :party: przed sanym slubem bedzie jeszcze spotkanie organizacyjne zeby dopiac wszystko na ostatni guzik... pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Tak jak Oskar powiedzial.POstaram sie wtym tygodniu zdobyc balony i wstazki dla chetnych do delikatnego przystrojenia swoich aut. Widze ze pojawil sie kolejny ochotnik.Super! :party: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 widze brak zainteresowania tym konwojem na wesele :roll: 5 aut mysle ze to i tak dobry wynik ale zachecam jeszce innych... TOMSKI co z balonami i jak z tym spotkaniem organizacyjnym :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 1. Oskar 2. Maximus 3. Evan 4. mirek 5. nibiru 6.beero powiecie mi jak cos jutro w gajkowie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 witam kolejnego ochotnika.Przepraszam ze nie pisalem ale rozumiecie bylem zajety.Jutro jade kupic balony.Jesli wam pasuje mozemy spotkac sie wieczorkiem jak odpoczniecie po pracy.Poniedzialek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siemka <bmw_1> Wyjazd do wawy został odwołany z powodu wyjazdu do Torunia tydzień później :wink: W takim przypadku bardzo chętnie dołącze się do kawalkady <bmw> (jeśli można jeszcze) 1. Oskar 2. Maximus 3. Evan 4. mirek 5. nibiru 6. beero 7. Bazylfox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 1. Oskar 2. Maximus 3. Evan 4. mirek 5. nibiru 6. beero 7. Bazylfox 8. BOKSA tylko nie wiem ktorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Poniedzialek ? Nie wiem jak innym, ale mi styka, godzina i miejsce też pewnie styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jak nie bedziemy z Polą nad morzem to sie dołączymy do kolumny beemek <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Supeer Chlopaki!NIe ma problemu. Mozemy sie spotkac dzis 7-8 ? bedzie wam pasowac ? oczywiscie na andersa.A jesli ktos nie moze to reszta przekaze info + balony. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam. Niestety mam złą wiadomość nie będzie mnie w kolumnie bo wyjeżdżam i wracam w niedziele. Gratuluje Tomski i życzę miłej zabawy i udanego związku małżeńskiego :party: pozdrawiam bmw_beer 1. Oskar 2. Maximus 3. mirek 4. nibiru 5. beero 6. Bazylfox 7. BOKSA tylko nie wiem ktorym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mozemy sie spotkac dzis 7-8 ? bedzie wam pasowac ? oczywiscie na andersa. Masz na myśli oczywiście godziny 19.00 - 20.00 (7pm - 8 pm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 ja jestem w stanie byc tak okolo 20 na andersa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 EVAN przykro mi to slyszec ale dziekuje za zyczenia. Tak chodzi 0 19-20 :mrgreen: na andersa.Dozobaczyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 tomski to badz kolo 19,15 na andersa ja juz kolo 15 po powinienem byc na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No i masz... dzisiaj się chłopaki nie wyrobie wieczorkiem żeby przyjechac, więc proszę kogoś (najlepiej Ciebie Tomski) o info na PW ze wszystkimi ustaleniami. Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A wiec po obradach komitet organizacyjny ustalil: - konwojenci spotykaja sie na andersowie 18 sierpnia o godz14.00, gdzie nastapi delikatne oznakowanie aut -potem udaja sie do kosciola sw ducha na ul bardzka przy salonie forda (nie mylic z innym kosciolem) - ok godz 1545- 16.00 konczy sie msza (a znia moja wolnosc :mrgreen: ) i konwoj wyrusza na sale na ulice minska "swojskie jadlo" -jedziemy ulica armii krajowej > hallera>krzemieniecka i wedlug objazdu wjezdzamy na minska,od malego ronda jest to kilkadziesiat metrow po lewej stronie miedzy budynkami mieszkalnymi,wjezdzamy pod sama restauracje i ... Oby tylko sie udalo przejezdzac przez swiatla jako jedna grupa. Jest nas 7 wiec mysle ze sie uda. Jesli jest jeszcze ktos chetny to serdecznie zapraszam. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 tomski co powiesz na to zeby 1 auto mialo jakas inna tablice np młoda para a ostatnie auto mialo np koniec wolnosci oczywiscie to przyklady bo nie kazdy chce miec takie cos tylko teraz mi sie slub kuzyna przypomnial ze tak mial i dodatkowo na butach jak klekal mial bialym markerem napisane na 1 help a na drugim me! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Z uwagi iz jest to temat powitalny tomskiego, przeniosłem temat do działu posty i zloty i znajduje się tutaj http://forum.maxbimmer.pl/-vt5510.htm#45129 tam dokończajmy dyskusje na temat konwoju BMW pozdrawiam http://forum.maxbimmer.pl/-vt5510.htm#45129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi