NiCKOS Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Kto zawiózłby mnie do slubu 8 września chciałbym pojechac e38 najlepiej ale jak bedzie jakaś fajna 5 to też chętnie normalnie zapłace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Szkoda że mieszkasz tak daleko bo bym coś załatwił fajnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 moje trojeczka to pewnie lipna na slub ale swoja droga fajnie by wygladalo jakby klub zrobil przejazd z weselem przez miasto (taka asekuracja bmw weselnych gosci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 hehehe dobry pomysł z tym przejazdem przez miacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 odrazu można jakąś bramę zrobić :D <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 w koncu ktorys z forumowiczow bierze slub wiec mozna by bylo jakos sie pokazac ze w klubie kazda osoba ma jakies znaczenie i uwage godna poswiecenia. Mysle ze sam nicos musi sie wypowiedziec na temat pomyslua napewno bedzie fajnie to wygladalo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra_Pszczyna Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No to stary masz teraz przeje... koniec wolności Miłego wesela życze :party: :drunk: Pozdro <bmw> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 panowie pardzo chętnie z ta karawaną bmw bardzo mi sie to podoba ale kurde dalej nie mam wozu którym pieknie przyozdobionym pojade do ślubu ahhhhhh aż już sobie myśle wjedzie bmka 7 a za nią albo przed nią karawana bmek hmmmmm kto mógłby sobie taki ślub wymarzyć koledzy moi i szwagier to pękną z zazdrości Z tego co wiem to Olejus i Trolu mają 7 musze z nimi pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja bym chcial jechac taka fajna biala cabrio co ma BOKSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 KOSA ty pojedziesz jak bedziesz chcial tylko cierpliwosci troche :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 bede musiał chyba przerzucić ten temat na główny np mechanika elektryka bo widze że małe zainteresowanie hehe a ja kurde musze coś załatwić na ten ślub bo przecież nie pójde pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 uderz moze tu www.bmw7.pl bo tu wiekszasc e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCKOS Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 dzieki [ Dodano: 1 Sierpień 07, 23:03 ] co za forum że trzeba być zalogowanym a nie można figurować jako gość na tej bmw 7 ale zapytam jeszcze kolegi bo ma bmw e38 z 4 litrowym silnikiem a tak nawiasem to musze powiedzieć że podjarałem się tym pomysłem tej karawany bmek przejeżdżającej przez miasto tym bardziej że ślub bede miał przy ul nankiera bo ja biore tylko cywilny i jakby nie patrzeć bedziemy przjeżdżać w okolicach rynku wiec bedzie spore widowisko Na zdjeciach plenerowych też fajnie by to wyglądało [ Dodano: 29 Sierpień 07, 09:54 ] no i wyszło że kolega sprzedał bmw 7 i dalej nie mam czym jechac do slubu jeżeli ktoś mi jest w stanie pomóc to prosze o kontakt 504 798 077 zapłace za ten przewóz do ślubu chce jechać BMW jako fanatyk tej marki nie pojade przecież mercedesem to byłby cios w twarz samemu sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi