Forest Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Odzież odebrałem, jutro przywiozę na Najta. Kilku rzeczy brakuje, będą do styczniowego Najta. Jeśli ktoś chce poza Najtem można odebrać u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 U nas już przymierzoneMal mówi że jakosc bluz dziecięcych ekstra! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Super 😍 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Kilka osób na Najcie pytało czy jest jeszcze możliwość zamówienia bluz i koszulek. JEST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Bluz z zamkiem - Adamo XL czarna - Artur XL czarne Bluza bez kaptura bez zamka - CzAkSs. L czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Koszulka dziecięca: Filip - rozmiar 8 czarna Wiktor - rozmiar 6 czarna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Godzinę temu, Forest napisał(a): Kilka osób na Najcie pytało czy jest jeszcze możliwość zamówienia bluz i koszulek. JEST. No to poproszę 1 szt. mrsiwek, rozmiar L czarna, rozpinana z kapturem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Bluza z zamkiem - Adamo XL czarna - Artur XL czarne Bluza bez kaptura bez zamka - CzAkSs. L czarna (to zamówienie Czaaksa) Koszulka dziecięca: Filip - rozmiar 8 czarna Wiktor - rozmiar 6 czarna (to zamówienie Marrrtin) mrsiwek, rozmiar L czarna, rozpinana z kapturem Jaro - bluza na zamek granatowa damska rozmiar M z nickiem Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Zamówiłem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia P.S. możliwość zamówienia tylko do poniedziałku 8 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davst Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Davst - koszulka męska 2XL X1 ,bluza męska z kapturem czarna 2XL x1 koszulka dziecięca na wiek 4 lat z imieniem Igor X1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 23 godziny temu, davst napisał(a): Davst - koszulka męska 2XL X1 ,bluza męska z kapturem czarna 2XL x1 koszulka dziecięca na wiek 4 lat z imieniem Igor X1 Zamówiłem. Na tym kończymy zamawianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ostatnie zamówienie Odzieży Klubowej właśnie do mnie dotarło. Będzie do odbioru na Najcie, reszta trafi do Czaksa na warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi