E34-Patryk Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Kupiłem drugą bunię,piątke jeszcze mam. Nowa jest mniejsza,ale szybsza i pali gumę To E36 2.0 24V 150PS,kolor diamantschwartz-metalic,jest zgnita i zaniedbana,ale ma oryginalnie 154tyś.przebiegu i naprawdę fajnie sobie radzi z tą budą. Będę ją całą malował,nie wiem czy zostawić ten kolor,czy przemalować na zupełnie czarny metalic,bo akurat mam 3litry czarnego z palety kolorów Skody. Jak myślicie? Dodam,że to 5drzwi,a nie coupe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam! ja btmzostawił taki kolor jaki jest dla mnie to jest ładny kolor! ale to kwestia fustu! pozdro z Brodnicy hej a tamta nie paliła gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iskra_Pszczyna Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja bym zostawił taki kolor jaki jest, ale to juz twoj wybor. Pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Gratuluję mam taką samą tylko , że w coupe. Nie przesadzaj , że tak sobie radzi bo rewelacji nie ma , ale jak ktos sie z 2,5 przesiada to jest pewien niedosyt. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Danich jaki Ty masz motor? M20? czy M50. Ja w piątce mam M20,a więc 130 kucy,założyłem alu 17cali i 10 szerokie,opony 265/40/17 i nie spalisz nią gumy. Ewentualnie jak deszcz popada to kręci sie wtedy ładnie. Trójka pali w miejscu,tzn.gaz,hamulec i dym z kół. Pershing, na pewno jak miałeś w trójce 2.5 to dla Ciebie nie rewelacja 150kuca,ale dla mnie to zajebista różnica w stosunku do piątki,tym bardziej że tu mam 150tyś.przebiegu i bez gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Siemka kolor zostaw bo jest ladny a gleboka czern nie ma tego uroku. Ale to moje zdanie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Danich jaki Ty masz motor? M20? czy M50. Ja w piątce mam M20,a więc 130 kucy,założyłem alu 17cali i 10 szerokie,opony 265/40/17 i nie spalisz nią gumy. Ewentualnie jak deszcz popada to kręci sie wtedy ładnie. Trójka pali w miejscu,tzn.gaz,hamulec i dym z kół. Pershing, na pewno jak miałeś w trójce 2.5 to dla Ciebie nie rewelacja 150kuca,ale dla mnie to zajebista różnica w stosunku do piątki,tym bardziej że tu mam 150tyś.przebiegu i bez gazu. Patryk ja mam silnikM20 ale jeżdzę na orginalnych alu 15'' a oponki 225/60/15 pali jak szalona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Danich jaki Ty masz motor? M20? czy M50. Ja w piątce mam M20,a więc 130 kucy,założyłem alu 17cali i 10 szerokie,opony 265/40/17 i nie spalisz nią gumy. Ewentualnie jak deszcz popada to kręci sie wtedy ładnie. Trójka pali w miejscu,tzn.gaz,hamulec i dym z kół. Pershing, na pewno jak miałeś w trójce 2.5 to dla Ciebie nie rewelacja 150kuca,ale dla mnie to zajebista różnica w stosunku do piątki,tym bardziej że tu mam 150tyś.przebiegu i bez gazu. Gratuluje nabytku! :party: Gdy mialem e34 520 powstal ten sam problem 150km i nie moglem spalic kapcia ... Teraz mam 2.5 i tez nie moge bo to automat :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no tak, podstawa to zeby auto palilo gumy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no tak, podstawa to zeby auto palilo gumy.... Ahh Bob czepiasz sie Nie bawiles sie nigdy autem z napedem na tyl :wink: Mi tu nie chodzilo o stnie w miejscu,tylko zeby mialo wiecej mocy zeby sie poslizgac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tomski ale ty 2.0 150kucy nie mogłeś zapalić gumy? ja mam 2.0 130kucy i jakiś wiekszych problemów nie ma silnik ma przejechane 320tyś chodzi igła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tomski wie o co chodzi :mrgreen: Piątką ciężko było się poobracać na asfalcie,dopiero jak deszczyk popadał to driftowała.Ta jest mniejsza i dużo łatwiej to zrobić. Kiedyś ją sprzedam i może uda mi się M5 kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tomski ale ty 2.0 150kucy nie mogłeś zapalić gumy? ja mam 2.0 130kucy i jakiś wiekszych problemów nie ma silnik ma przejechane 320tyś chodzi igła! Nio ni moglem.Ale to juz przerabialem.Patryk zalozyl ten temat wiec nie odbiegajmy od niego. Jak ci zostalo farby i mozesz ja wykorzystac bez dodatkowych kosztow to ja bym walna czarny.Przeciez to dobry kolor,a co innego gdyby ci zostala rozowa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a zrob zdjecia jak wyglada mysle ze kolor bym zostawil musi sie ladnie prezentowac POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Shot with DCZ 5.5 at 2007-07-29 Nie wiem czy uda mi sie to wkleić [ Dodano: 29 Lipiec 07, 18:20 ] Udało się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania_T Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 i ja tez bym kolorek zostawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 no patryk wreszcie kupiłeś;d;d spoker że furka pali gumę;d;d jak będę miał czas to do ciebie podjadę i ja opijemy kolego bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 kolor mistszzzzz niezmieniaj go, bynajmniej to moje zdanie furka jest ok <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 no troche cię czeka pracy z nią. Kolor jest w sumie niezły, sam mam taki i ładnie wygląda na aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gratuluje zakupu <bmw_2> koloru bym nie zmieniał ale to twoja E36 zrobisz co chcesz pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 W takim razie zostaje oryginał,będzie mniej roboty niż ze zmianą koloru. Drzwi nie robie,kupuje zdrowe i przemaluje,błotniki przód chyba też,zostanie pare innych parchów do usunięcia. Niestety na Festyn w Gajkowie nie zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi