Radekkk Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Witam mam pytanie silnik m50 b25 vanos wiązka silnika po numerach na necie wychodzi że jest m50b20 vanos Pierwsza rzecz nie pasują mi czujniki wału i walka w silniku mam wtyczki od tych czujników 3 pin ale wału mam 3 frezy a wałka 4 frezy (wcięcia pod kostkę natomiast w wiązce silnika mam 3 piny i oby dwie takie same po 4 frezy jeśli zmienię czujnik wału na 4frezy to silnik odpali normalnie czy muszę szukać wiązki m50b25vanos o czy sterownik który mam jest od m50b25 vanos czy to wszystko będzie się pokrywać z góry mówię że do tej wiązki będzie też podłączany det3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 13 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 W dniu 11.03.2023 o 17:42, Radekkk napisał(a): Witam mam pytanie silnik m50 b25 vanos wiązka silnika po numerach na necie wychodzi że jest m50b20 vanos Pierwsza rzecz nie pasują mi czujniki wału i walka w silniku mam wtyczki od tych czujników 3 pin ale wału mam 3 frezy Załatw czujnik pasujący pod wiązkę i powinno banglać. Rozumiem, że sterownik jest też od tej wiązki? Tzn. B20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi