salon09 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Witam. Kilka tygodni temu zaczęły się cuda z ABS i DSC. Kontrolki się zasiwecaly I gasly w przypadkowych sytuacjach. Okazało się, że ginela masa w sterowniku. Po przelutowaniu masy, kilka dni było ok I pojawił się błąd Yaw rate sensor - open circuit. Zastanawiam się, czy to zbieg okoliczności, że ten czujnik przyspieszenia bocznego padł czy jest to raczej związane ze sterownikiem ABS https://speedtest.vet/ ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Grudnia 2022 przez salon09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Padnięty sterownik. Przerabiałem taką samą sytuację. Pojawiały się błędy w przypadkowych sytuacjach, poprawiłem masę to za jakiś czas pojawił się ten błąd co u Ciebie. Skończyło się wymianą sterownika. Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi