mmaarrcciinn Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Witam. Panowie temat z poprzedniego postu dalej nie rozwiązany....a pojawił się nowy niestety. Parę dnie temu zanikło mi ładowanie. Tzn od kilku dni zaczął mniej ładować aku, sprawdzałem często w ukrytym menu i było lipa, 13.4 podczas jazdy. Teraz spada poniżej 10. Ostatnie 3 dni odpalam jest chwilę ok prawie 15v ale za kilka chwil wyskakuje mi na środku czerwona ikona akumulatora i napis że błąd obwodu ładownia czy coś no i jeśli tak zostawię to zacznie wszystko padać, jak zgadze to już nie odpalę auta ponieważ Aku się rozładowało chodząc na nim samym tylko. I tak, ibs sprawny, Aku nowy i zakodowany oraz zarejestrowany, regulator nowy Valeo, alternator zregenerowany bo coś tam źle było. Co jeszcze???????????? Masakra z tym jest bo nikt nic nie wie a ja nie mogę nim jeździć ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Temat rozwiązany i powiązany z postem wyżej... Spalony kabel plusowy pod podłogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi