bea i kondor Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam wszystkich i jak w temacie mam problem z wtryskiem rozruchowym a mianowicie leje sie z niego jak z konewki dopiero jak sie nagrzeje i wylaczy to luz i tu pytanie jak dokrecic przewody (silnik m42) niestety wszystko jest pod kolektorem czy ktos ma jakis pomysl jak to uszczelnic nie demontujac barana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 a o jakim aucie mówimy E30 czy E36 zresztą to i tak mało ważne, silniki te same, nie wiem o czym mówisz ale chyba mylisz pojęcia i nazwy, w IS-ie nie ma wtrysku rozruchowego albo ja go nie widzę wtryski [link] gdzie leje na zew. silnika czy do cylindra :?: PS barany to nie kolektor ssący tylko wydechowy, więc wtryski są pod kolektorem ssacym a nie pod baranami - to w kwestii nazewnictwa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea i kondor Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ja mam taki schemat (e30) dzieki za szybka reakcje chodzi o polaczenie nr 17 i 15 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AF91&mospid=47256&btnr=13_0308&hg=13&fg=15 [ Dodano: 26 Lipiec 07, 18:16 ] nie znam sie za bardzo na nazewnictwie ale leje sie dokladnie z tego .cieknie po silniku i to calkiem spore ilosci ale jak tylko zlapie temperature (wskaznik schodzi z niebieskiego pola) to paliwo przestaje leciec i jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 jak cieknie na połączeniu to jaki problem , wymień przewody i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bea i kondor Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 no wlasnie gdyby to bylo takie proste to nie prosilbym o porade nie ma sie tam jak dostac wszystko jest pod kolektorem czy ktos przeprowadzal taka operacje nie sciagajac kolektora??? [ Dodano: 26 Lipiec 07, 20:39 ] wszystko jest pod spodem i nie wiem jak sie tam dostac [ Dodano: 26 Lipiec 07, 20:50 ] tu mam leprze foto chodzi o przewod zaznaczony jako a a problem jest gdzies pod kolektorem kto wie jak sie tam dostac nie bedac koperfildem i nie sciagajac kolektora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi