bachi Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) Borykam się z problemem skrzypienia zawieszenia z przodu. Pojawia się ono tylko w ciepłe i suche dni. Dziś to już była tragedia - strzela jak z kałacha. Dźwięk jest mocno "gumowy". Początkowo postawiłem https://9apps.ooo/ na gumy stabilizatora. Faktycznie były mocno wybite, ale dźwięki nie ustały... Czy coś jeszcze charakterystycznego może skrzypieć? Chyba, że nie tak nasmarowałem wymieniane gumy. Psiknąłem do wewnątrz i na zewnątrz olejem silikonowym. Nadaje się on do tego zadania? I got this,.. Edytowane 5 Grudnia 2022 przez bachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Najlepiej jechać na jakąś SKP, niech gość na szarpaki weźmie auto, wejść z nim do kanału i słuchać, patrzeć co skrzypi. Mogą to być np. gumy na wahaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi