chinyu Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Witam wszystkich. Mam sytuację podbramkowa. W dniu dzisiejszym wyjeżdżam w trasę i potrzebuje na gwałt kontakt do speca od prostowania felg który podejmie się usługi w niedzielę. Wiem że to nie na miejscu i i niehumanitarne zawracać gitarę w niedzielę ale denerwuje mnie to drżenie kierownicy przy wyższych prędkościach. Myślałem że to kwestia wyważenia kół ale niestety nie. Warsztat w którym wywazylem koła ze względu na sezon wymiany na zimowe ogumienie ma odległe terminy. Wspomnę że są to felgi o rozmiarze 16". Z góry dziękuję za pomoc. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 5 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 500113330 dzwoń, zazwyczaj Tomek prustuje felgi na poczekaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinyu Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 W dniu 4.11.2022 o 19:06, chinyu napisał: Witam wszystkich. Mam sytuację podbramkowa. W dniu dzisiejszym wyjeżdżam w trasę i potrzebuje na gwałt kontakt do speca od prostowania felg który podejmie się usługi w niedzielę. Wiem że to nie na miejscu i i niehumanitarne zawracać gitarę w niedzielę ale denerwuje mnie to drżenie kierownicy przy wyższych prędkościach. Myślałem że to kwestia wyważenia kół ale niestety nie. Warsztat w którym wywazylem koła ze względu na sezon wymiany na zimowe ogumienie ma odległe terminy. Wspomnę że są to felgi o rozmiarze 16". Z góry dziękuję za pomoc. https://routerlogin.uno/ Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka I got this,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi