SILVER Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Witam Panowie wiem wiem problem pojawiał sie tu już para razy mam e 30 nie działały zegar temp świrował max zero kupiłem nowe chodziło teraz połowa wogóle nie działa obrotomież z temp silnika tak apropo zarż... w ten sposób panewki wiec nie mam ochoty robić tego drógi raz . Pomocy co jest grane czy te baterie czy..... Mam juz tego dość 3 miechy jeżdze z zegarmi na wieszchu uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 elektryka radze sprawdzic wszystkie zlaczki moze zimny lut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Dzięki ale dziś cały dzień próbowałem bo ma 2 zegary w tym starym nie działa temperatura wali na full przy włączeniu stacyjki, przy nowym wszystko było ok teraz co bym nie kombinował to wychodzi na to ze układy z nowego (używanego który działał) nawet na starych zegarach nie działają czyli wniosek stare zegary wkładam plus elektronike od nowych nie działa temp i obracałka stare zegary wkałdam i to samo wszystko ok a temperatura wali na full ?????? uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Sprawdź baterie!Ja u siebie miałem alkaliczne Mają być zdaje się niklowo-kadmowe...i pytanie czy zegary,które kupiłeś pochodzą od modelu z tym samym silnikiem .Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dzięki właśnie to zrobiłem i wszystko hula na razie wymieniłem baterie na akumlatory w obu licznikach i oba działaja heheheh BMW na baterie. Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi