Gość nibiru Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 http://www.szczecin2007.pl/regaty2007/chapter_42113.asp ktoś się wybiera ? Ja na 99%, głównie dla zwiedzania najwspanialszych żaglowców świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 No to Nibiru się możemy spotkać bmw_beer Ja specjalnie na tę okazję biorę urlopik - w Szczecinie jestem od niedzieli do wtorku, a potem Świnoujście <bmw_2> Przy okazji robimy z Bogną trasę po północnej Polsce :wink: Moje namiary znasz 8) na forum klubowym jakby co <bmw_2> Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A spoko-ja będę przez sobotę i niedzielę to może się spikniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi