Kowal929 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Witam wszystkich Mam pytanie odnośnie turbo e46 320d 150km Zna ktoś jakiś serwis który dobrze wyreguluje turbine zeby wstawała jak należy a nie od 2500tys Bo jak czytam opinie to słabo to wygląda Najlepiej w woj opolskim Ale nawet do Wrocławia bym podjechał Bo jak chciałbym kupić zregenerowana to 600zl większość i pewnie każda taka ze za późno wstaje tak jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 W Bierutowie jest gościu co dobrze robi, bodajże Śmigielski się nazywa, warsztat regeneracji turbo przy samej drodze naprzeciw remizy straży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Dzięki za odpowiedź no na necie ma dobre opinie będę miał turbo już wyjęte to możliwe że sie wybiorę bo jakoś daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBe Opublikowano 10 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2022 Zależy czy to euro3 czy euro4, bo euro4 miały turbiny na elektronice i sprawa może wyglądać tak że elektronika jest uszkodzona, ma niepełny zakres albo sie rozprogramowała, jak euro3 to gruszka i albo gruszka jest uszkodzona albo jakiś paprok ją na oko ustawił zamiast na maszynie. Ustawiałeś ją już czy jeszcze nie? Bo jak nie to u mnie w robocie mogę zapytać co i jak i może uda się ją ustawić na viscomie po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal929 Opublikowano 11 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Tak byłem w tym Bierutowie zapłaciłem 200zl więc spoko nie ma dramatu Ale powiedział mi że nie była jakoś źle ustawiona ale zrobil tak jak powinno byc oryginalne Ale sam powiedział że jak będzie dalej źle to w czymś innym szukać chyba że coś ja ruszył i będzie poprawa I po założeniu jest ogromna roznica do tego co było więc szczerze nie wiem co jej było A mam euro 3 i na podciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi