Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/bmw7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Podobna profanacja była w Hradcu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 ta siódema całkiem całkiem ale pewnie tylko z przodu :roll: przeciez to limuzyna a nie jakas przyczepa ciagnika <bmw_4> mi za bardzo to nie podchodzi :? pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Przecież to "fotoszopa" :wink: nie wiem jak Wy - ale mnie zdziwił brak klapy z tyłu, ani żadnego innego otwarcia pytanie_bmw Ale jeśli to prawda - to <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąsior Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4> jedyny sluszny komentarz alez tandeta pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 wg mnie to ściema popatrzcie na odbite chmury w tylnej szybie są identyczne z oryginalem na małym foto ale stracha się najedliście co? hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 to jest przeróbka w ps nie jest to banał ale do zrobienia coś o tym wiem bo siedze w grafie pare lat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a mi sie bardzo podoba kiedys jak mialem z 12 lat to widzialem e32 takie w Monachium super bryka tylko ze dla dwojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi