Dzonny Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Kupiłem sobie serducho z e39 z multifunkcją i chciałbym się pozbyć przycisków a założyć te zaślepki bez nich. Szukam ich po necie ale nie widzę nigdzie żeby ktoś je sprzedawał osobno. To aż taki rarytas? Może ja źle szukam? Jak one się "fachowo" nazywają żeby wpisać w wyszukiwarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Napisz na jakiejś grupie e39 że zamienisz przyciski multifunkcji na zaślepki z dopłatą to jeszcze będzie na browarka Wysłane z mojego IN2013 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzonny Opublikowano 20 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Widzę wlasnie że przyciski swoje kosztują też, chyba faktycznie musze tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi