Łukasz2000 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witajcie moi Kochani, mam następujący kolejny problem ze swoim BMW, wymieniłem tyleje wahaczy z tyłu na nowe i stabilizatory, a w kabinie nadal mam głośno, czy pasowałoby wymienić jeszcze gumy na amortyzatorach?????????? bo amorki są w dobrym stanie, jeżeli chodzi o przednie zawieszenie to zachowuje się bardzo głośno, a szczególnie gdy jadę po nierównej drodze, bądź wjadę na wzniesienie bądź jakiś pagórek to kierownicą mi szarpnie, tak samo jak chamuję na nierównościach to szarpie jak cholera kierownicą, dormalnie mi drży a wcześniej tak niemiałem, co jest nietak i co muszę zrobić, w czym tkwi przyczyna, Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i wypowiedzi w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Piszesz, że wymieniłeś elementy tylnego zawieszenia. A przód ?? Tam jest dwa razy więcej do zrobienia Właśnie jestem po - co prawda miałem też oba łożyska z prawej strony wytłuczone. Sworznie wahacza, łączniki stabilizatora, 4 sworznie, końcówki drążka kierowniczego - niestety jest tego trochę ale teraz mam ciszę w kabinie jak za nowości 8) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donner Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Trzeba sprawdzić ww. elementy oraz udać się na pożądną ,pełną geometrię happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 plus jeszcze sailent blocki i zbieznosc oczywiscie tylko ze od razu bo mozna bokiem jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi