Gość Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam. Mam mały problemik miałem mały spojler na tylniej klapie i byl poluzowany z prawej strony gdy zabrałem się do dokręcenia śrub to były tak zżarte przez rdze że łepki ukręciłem jeszcze wyszło to że w miejscu gdzie był przykręcony spojler do tylniej klapy to przy otworach z jednej strony pojawiła się rdza...więc mam dylemat czy poszukać gdzieś na szrocie dobry spojlera z otworami porządnymi czy próbować przykleić ten spojler do maski bo mam do tego odpowiedni klej..proszę o rade i dzięki wielkie za odpowiedzi bmw_beer <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Najlepiej wywal go całkiem bo bedzie ci rdzewieć przy otworach a nie można w spojlerze wywiercić nowe obok dziury i nagwintować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 obok raczej nie mozna bo trzeba bedzie znowu klape podziurawic... moze rozwiercic stare otwory i nagwintowac na wieksze sruby... a klej to nie jest dobry pomysl... musialbys miec na prawde baaardzo mocny klej, bo z tego co widze to nie masz tam zbyt duzej powierzchni, na ktora klej mozna by nalozyc. pozdro i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 obok raczej nie mozna bo trzeba bedzie znowu klape podziurawic... moze rozwiercicstare otwory i nagwintowac na wieksze sruby... a klej to nie jest dobry pomysl... musialbys miec na prawde baaardzo mocny klej, bo z tego co widze to nie masz tam zbyt duzej powierzchni, na ktora klej mozna by nalozyc. pozdro i powodzenia na spoilerach, ich mocowaniu i robieniu zjadłem zęby swego czasu (gdzieś tam na mechanice i elektryce są zdjęcia mojego poprzedniego auta) i powiem tak... jest taki mocny bardzo mocny klej 1- odrdzewiaczem potraktować rdzę (brunox świetnie daje sobie radę) 2- odłuścić... 3- klej WURTH do szyb - jak wgryzie się w blachę, to już bez ingerencji mechanicznej NIE DA się odkleić tego spoilera trzeba go najnormalniej wyciąć tak samo jak szybę dodatkowo od dołu można sobie rdzę też zakonserwować i powinien być spokój święty na baaaaardzo długo a na marginesie - spoilerom mówię już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi